Hemmalaget Edmonton sitter i en blytung sits i finalserien mot Florida, och här har gästerna läge att svepa värdarna och spela hem bucklan. 

Edmonton fick på nytt se sig besegrade av Florida och även om det lossnade mer offensivt så räckte det inte. 3-4 blev slutresultatet och nu är man riktigt illa ute då gästerna har flera matchbollar. Positivt var att McDavid stod för två poäng, och han måste få med sig resten av spelarna om detta ska gå. 

Truppen är riktigt spetsig men en spelare som Draisaitl som tillsammans med McDavid ska leda offensiven har fortsatt inte gjort poäng i matchserien, så det krävs uppryckning av hela laget, framförallt de ledande spelarna, och i mina ögon är risken stor att man åker på en ny förlust här. Kane är ett frågetecken. 

Florida spelar hem bucklan

Floridas segertåg fortsätter och man är just nu uppe i sex raka segrar i slutspelet. Efter tre raka vinster mot Edmonton där man senast vann med 3-4 så har man skaffat sig ett kanonläge att ta hem pokalen, och man har flera matchbollar, så pressen är helt klart hos hemmalaget. 

Sett under säsongen har man vunnit samtliga fem möten mot Edmonton, så det är ett lag man trivs ypperligt mot. Man ser även ruskigt formstarka ut då man både imponerar offensivt och defensivt, och lyckas man precis som i tidigare matcher stänga ner hemmalagets stjärnor så ska man ha goda chanser att lyfta bucklan redan här. 

Skinner (Unconfirmed) - Bobrovsky (Unconfirmed)

Speltips: 2 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Quick Betting Casino  

This is the stats tab
This is the post tip