Äntligen dags för Stanley-cup final och det är Florida som gör upp med Edmonton, och här har jag hittat ett spel i matchen. 


Florida har sett starka ut under hela slutspelet då man började med att slå ut Tampa Bay med 4-1 i matcher. Därefter har det rullat på då man skickat ut Boston med 4-2 i matcher och NY Rangers med 2-4, så man har fortsatt imponera. 


I kassen har Bobrovsky som gjort det bra samtidigt som defensiven spelat bra, så där har man en fördel mot gästerna. Nu möter man dock ett lag med oerhörd spets framåt, så defensiven kommer sättas på prov på ett helt annat sätt, och jag är inte alls säker på att man får en enkel resa här.

Häftig match att vänta

Edmonton har efter sin tuffare inledning på säsongen bara ökat ju längre säsongen gått, och man har helt klart gjort sig förtjänt av finalplatsen. LA Kings, Vancouver och Dallas är lagen som fått ge vika för Edmonton på vägen till finalen, och det var 2-4 i matcher mot Dallas som stack ut då de är ett av de mest kompletta lagen i ligan. 


Målvaktssidan är inte urstark och där har hemmalaget en fördel. Skinner stod dock för en ruskigt bra insats i segern mot Dallas senast då han tog 33/34 matcher, så han har visat att han kan när det stämmer. I powerplay samt offensivt är man dock ruskigt starka med McDavid, Draisaitl och Hyman samtidigt som man har backen Bouchard som öser in poäng, så man kommer absolut sätta Floridas defensiv på prov, och trots bortaplan ska man inte räknas bort här. 


Bobrovsky (Unconfirmed) - Skinner (Unconfirmed)


Speltips: X2 och jag investerar 2u hos Quick Betting Casino

This is the stats tab
This is the post tip