Dags för game 2 i stanley-cup finalen mellan Florida och Edmonton, och här tror jag gästerna tar revansch. 

Florida lyckades vinna de första matchen och kopplade således greppet direkt, och siffrorna skrevs till 3-0. Rättvist? Inte om man ser till matchbilden. Man gjorde en av sina svagaste matcher i slutspelet men kunde trots det vinna, och anledningen hette Bobrovsky som gjorde flera kvalificerade räddningar och han tog samtliga 32 skott han fick på sig. 

Nu är det hemmaplan på nytt men man måste rycka upp sig rejält för att man ska kunna ta en ny seger, för enbart lita på att Bobrovsky kliver fram håller inte, och jag vill se förbättring innan jag tror på laget även om det finns massor av klass. 

Edmonton kvitterar matchserien

Det blev en tråkig start på finalspelet för Edmonton då man blev nollade direkt, och det trots att man skapade mängder med chanser. Spelmässigt var man bättre och hade man inte mött en vägg i målet hade matchen kunnat sluta annorlunda. Att man släppte tre mål varav ett i öppen kasse tar jag inte så hårt på då defensiven inte är deras starka sida. 

Med tanke på vad man såg i matchen senast så ska man med en likande insats djupna vinna då man lär vara ännu mer desperata och sätta press på Bobrovsky. Samtidigt lär stjärnor som McDavid och Draisaitl inte vara nöjda med att kliva av isen poänglösa igen, och jag tror man är starkast och kvitterar matchserien. 

Bobrovsky (Unconfirmed) - Skinner (Unconfirmed)

Speltips: 2 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip