En rafflande och helt avgörande game 7 väntar i stanley cup-finalen mellan Florida och Edmonton, och här väljer jag sida. 

Florida har slarvat bort sitt 3-0 övertag i matchen o efter tre raka förluster ska man nu spela en helt avgörande match. Med tanke på att man just haft ett klart övertag och slarvat bort det så känns det helt klart som att man har mycket att förlora, och att det kan ha smugit sig in hos spelarna att de faktiskt riskerar att tappa en klar 3-0 ledning i matcher. 

Truppmässigt har man absolut kapacitet att resa sig och spela hem bucklan trots den tuffa sitsen man skaffat sig då det finns namn som Barkov och Tkachuk i laget. Jag är dock inte övertygad att man gör det, och jag tror betydligt mer på gästerna i matchen. 

Edmonton vänder och får resa bucklan

Från uträknade till att på riktigt ha chansen att lyfta bucklan, den resan har man stått för i finalserien då man hämtat upp 3-0 i matcher, vilket är ruskigt starkt. Framförallt har man fått ordning på offensiven då man gjort 18 mål de tre senaste matcherna kontra fyra de första tre, så där är nyckeln till framgångarna. Självklart är även McDavid svaret på succén då han gett sig på att laget ska vinna, och även om han inte gjorde poäng senast så har han ryckt upp sig rejält och faktiskt gjort 42 poäng på 24 slutspelsmatcher. 

För hemmalaget del vore det att fiasko att tappa en 3-0 ledning och de har tuff press på axlarna. Visst har även Edmonton press, men med tre raka segrar så har man vind i ryggen, ett annat självförtroende, och med McDavid som kan avgöra matcher på egen hand tror jag man fullbordar vändningen och tar hem bucklan till Edmonton. Kane är dtd. 

Bobrovsky (Unconfirmed) - Skinner (Unconfirmed) 

Speltips: 2 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Pinnacle  

This is the stats tab
This is the post tip