Semifinaler i hockey-VM och jag bjuder på tre speldrag!

——————————————————

J.Quinn över 0.5 poäng @ 1.85 / 2.5u Betsson

Ung talangfull spelare som till vardags lirar i Buffalo Sabres. Poäng i fyra av de fem senaste matcherna och har kommit igång fint med poängproduktionen på slutet. Ingår i PP och lirar i andrafemman tillsammans med Laugton och målfarliga Crouse. Förväntar mig att Kanada gör ett par puckar här så fina chanser till poäng för Quinn. Spelet hittas hos Betsson till @ 1.85 och investerar 2.5 units.

——————————————————-

C.Gauthier över 0.5p @ 1.80 / 2u Betsson

Liknande argument som senast USA spelade. En ung men tongivande spelare för USA som stått för hela nio poäng (7+2) på åtta matcher. Skjuter överlägset mest av alla spelare i hela VM, fått mycket förtroende och istid och ingår dessutom i första PP. En otroligt stor talang som verkligen kommer sätta tyskarnas målvakt på prov här. Finns hos Betsson till fina oddset @ 1.80 och jag investerar 2 units.

———————————————————

J.Peterka över 0.5p @ 1.98 / 2u Unibet

Tysklands poängbästa spelare i turneringen med tio poäng (5+5) på åtta matcher. Spelar i förstalinan och PP och får därmed mycket istid. Han är lite den spelaren som ska göra det offensivt för Tyskland. En bra skridskoåkare som besitter grym teknik som dessutom kompletteras med både mål och assist. Känslan är att om Tyskland lyckas får hål på DeSmith kommer Peterka vara inblandad. Betsson har satt oddset på 1.80 vilket jag tycker känns rimligare än Unibets 1.98 så tycker mig hitta fint värde här. Investerar 2 units.

This is the stats tab
This is the post tip