Längdskidor sprint Drammen, fristil.

Kval damer kl.13:00
Kval herrar kl.13:35
Kvartsfinaler kl.15:30

Damer
Räknar man bort Åres sprint som inte var en ”riktig” sprint har det körts fyra sprintar i fristil. Svahn har vunnit två, Sundling en & Lampic en. Kan ju då tyckas konstigt att jag väljer Falla. Men hon har två andraplatser i fristil & senast i Trondheim vann hon i den klassiska stilen. Hon sa då efter loppet att hon äntligen hittat formen så jag tror hon är bättre nu än hon varit tidigare under säsongen. Lampic form tycker jag pekar åt andra hållet så jag tror det står mellan Falla & svenskorna. Svahn & Falla är mina favoriter men Svahn står för lågt, värdet för mig ligger på Falla på hemmaplan.

Falla vinna @5.00(2/5 u) bet365
Falla topp-3 @1.83(5/5 u) bet365

Bakom Falla, Svahn & Sundling tror jag Dahlqvist har goda chanser. Gillar den fria stilen till skillnad mot många andra som fördrar den klassiska stilen.

Dahlqvist topp-6 @2.37(3/5 u) bet365

Herrar
Bakom Klaebo tror jag Chanavat är bäst. Varit bäst av alla i den fria stilen i år & gjorde det överraskande bra upp för backen i Åre. Tror absolut han är på pallen.

Chanavat topp-3 @2.20(4/5 u) bet365

Utöver Chanavat tror jag Valnes är ett vettigt spel. Det är många norrmän som är bra men utöver Klaebo tror jag Valnes är starkast.

Valnes topp-6 @2.25(3/5 u) bet365

Hörs efter kvalet!

This is the stats tab
This is the post tip