Dagens bästa spel enligt mig är i Bergsåkers lopp 12, V75 avdelning 7 och Dagens Dubbels andra lopp. 1 Whitehouse Express har en ypperlig chans att komma bland de tre.

Daniel Redén har bra snurr på hästarna för dagen. Det var dock länge sedan just Whitehouse Express visade något, men den med bra minne vet att detta är en häst med hög kapacitet. I de tre senaste starterna har Whitehouse Express haft urusla lägen med spår som 11, 8 och 7.

Det som gör detta till ett bra spel är hästens läge bakom bilen. Whitehouse Express är startsnabb bakom bilen och har fått det bästa läget med spår 1 som är extra bra på Bergsåker när distansen är 2140 meter.
Jag tror och hoppas att kusken Per Linderoth kör i starten, håller ledningen och sedan släpper till stallkamraten och favoriten 3 Michelangelo Ås. Skulle Per välja att köra i ledningen tror jag också på en bra chans för ekipaget att vara bland de tre då det kan bli hyfsat lugn fart om Whitehouse Express får stallkamraten på utsidan.

***********

På tre starter på Bergsåker har Whitehouse Express 2/3 på plats. Startspåren bakom bilen har varit 3, 11 och 12.

***********

Kusken Per Linderoth har fått förtroende bakom W en gång tidigare. Slutade då, som obetrodd (35,79 i vinnarodds), sexa på Hagmyren bakom kanoner som Charrua Forlan, Volsted, Heavy Sound och Globalsatssfaction. Motståndet idag är på pappret lättare.

***********

Bergsåker lopp 12
1 Whitehouse Express - Per Linderoth
Spel: Plats
Odds: 3.25 bet365

This is the stats tab
This is the post tip