På lördag är det dags för UFC att återigen inta Madison Square Garden mitt i Manhattan för UFC 295 och även om de tyngsta viktklasserna står i centrum så är de allra största namnen inte med. Här är mitt speltips:


Kortets huvudnummer är en lättviktstitelmatch mellan Jiri Prochazka och Alex Pereira och
Sergei Pavlovich och Tom Aspinall kommer att göra upp om en interimtitel I tungvikt strax innan, men det var inte de här fajterna som skulle toppa kortet.

Tungvikt kan vara svårtippad då alla besitter en enorm tyngd och kraft som kan avgöra en match precis när som helst, och Aspinall och Pavlovich vet exakt hur man gör.

Aspinalls snitttid för sina UFC-fajter är blott 139 sekunder, fyra sekunder kortare än Pavlovichs snitttid, så vi kan nog räkna med att hur det än går kommer det att gå fort.

Favoriten pallar trycket

Detta sagt är det inte så att båda två går hejdlöst framåt – Aspinall och Pavlovich är väldigt kalkylerande och kontrollerade i sina matcher. De båda har fysiken att gå tiden ut men det lär ju knappast hända.

Aspinall är för närvarande en knapp favorit bland oddssättarna men det kan ju ändras ju närmare fajten vi kommer och de mest intressanta oddsen hittar man när man ger sig på att förutse antal ronder matchen kommer att gå.

SPELTIPS
Med allt detta i tankarna letar vi odds för båda tidpunkten och vinnaren och i slutändan är det bet365 som får mitt spel – Tom Aspinall vinner matchen i rond 1 eller 2, till odd av 2.43 hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip