Årets sista UFC pay-per-view-kort stundar och efter en massa snack i sociala medier, intervjuer och presskonferenser finns det många som riskerar att få stå där med byxorna nere om de förlorar sina matcher. Här är ett roligt speltips inför UFC 296.

Så här i juletider så letar vi alla efter valuta för pengarna och därmed hade vi tänkt att köra på en riktig raket den här gången med tre riktiga underdogs som vinnare av sina respektive matcher till rejäla odds.

Ian Machado Garrys inställda match mot Luque går bort och därmed minskar oddsen något, men det finns två matcher till där vi kan tippa underdogen med gott samvete.

Så här i juletider så letar vi alla efter valuta för pengarna och därmed kör vi på en riktig raket den här gången – tre riktiga underdogs som vinnare av sina respektive matcher till rejäla odds.

Dubbel högoddsare


I den första av dem har vi Tony Ferguson, en man som har alltid gått hem hos fansen med sin okonventionella stil. Det har gått ett år sedan sist vi såg Paddy Pimblett i buren – engelsmannen är en storfavorit men han har också en förmåga att överskatta sig själv.

Det är svårt att vinna en UFC-titel och ännu svårare att behålla den – Leon Edwards har varit otroligt bra sista tiden men Covington är jobbig och uthållig och det är inte alls omöjligt att vi har en ny mästare i viktklassen när söndagen gryner.

Med allt detta i tankarna tar vi Tony Ferguson och Colby Covington som vinnare av sina respektive matcher till oddset av 7,82 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip