UFC 303 går av stapeln natten mot söndag och här är tre takes som med fördel går att kombinera i en trippel om man vill få upp oddset. 

Ian Machado Garry-Michael Page

Kommentar: Här ett av UFC:s snabbast stigande namn mot i form av irländaren Ian Garry mot veteranen Michael Page som efter många år som störste stjärna i konkurrerande Bellator-organisationen nu äntligen har kommit till UFC. Det har varit på gång i många år innan det till sist hände i december förra året
Page är en underhållare i världsklass (stil: kung-fu). En briljant fajter och spektakulär med sin teknik och längd - och utstrålning. Ett milliondollar-smajl ligger alltid på hans läppar. Däremot har han hunnit bli 37 år och i mina ögon imponerade han inte i sin UFC-debut för några månader sedan mot en medelfajter som Kevin Holland - som inte är ett toppnamn i divisionen.
När det kommer till Ian Garry så är han definitivt en av hela UFC:s mest spännande och går i landsmannen och Conor Mcgregors fotspår med en svada och trashtalk-förmåga som säljer matcher.
Nu må Garry sakna det där riktiga testet så här långt men min bild av matchen mot Page är att han kommer att ligga mer tillbakadraget och kontraslå attacker från engelsmannen som kommer att vara den som kommer att anfalla i större utsträckning - någonting som passar honom perfekt. Jag ser inte riktigt att Page kommer att bryta igenom, åtminstone inte som det såg ut mot nämnde Holland. Den insatsen kommer inte att räcka denna gång. Garry känns helt enkelt solidare och totalt sett mer kraftfull - även om Page briljans totalt sett är större och mer tittarvänligt.

Tips: 1
Odds: 1.66

Brian Ortega -Diego Lopez

Kommentar: Brian Ortega (fyra på rankingen) är en stor stjärna men ännu utan att ha fått ut sin fulla potential vid 33-års ålder.
Största matcherna han har gått har han förlorat, som mot Max Holloway och mot Alexander Volkanovski. Men någon förlorare är han sannerligen inte och även om han nu möter snabbt stigande ''galningen'' Diego Lopez med tre raka avslut i första ronden - så tror jag att han kommer att klara av det här. Lopez har definitivt imponerat, men samtidigt aldrig mött ett absolut toppnamn som Ortega - och är ännu intge topprankad.
Den amerikanske världsfyran med jiu-jitsu i grunden är en grappler av absolut världsklass, av många ansedd som bäst i hela UFC, och med en förmåga att ta stryk som gör att jag vill tro att han taktiskt i längden kommer att fånga in Lopez som vill springa igenom sitt motstånd.
Det är någonting som jag har svårt att se att det kommer att gå mot Ortega och frågan är hur pass det kommer att vingklippa denne brasse om han bromsas upp?
Jag tror helt enkelt inte han kommer att räcka till här - detta samtidigt som Ortega förtjänar så mycket mer än hittills och är så värd en ny titelmatch på lite sikt. Med det sagt så måste han vinna på lördag i Las Vegas.
Vill ni spela mer ingående på denna match så måste en submission-seger ligga närmast till hands.

Tips: 1
Odds: 2.14

Nästan åtta gånger pengarna

Alex Perreira - Jiri Prochazka

Kommentar: En stor match som med kort varsel blivit huvudnummer i detta UFC 303 sedan Conor Mcgregors comeback blev inställd på grund av den irländske superstjärnans skada. Det vi kommer att få se är ett returmöte efter mötet i november förra året där brasilianske Alex Perreira knockade Jiri Prochazka och blev världsmästare i lätt tungvikt, trots att tjecken var favorit.
Å andra sidan så har Perreira en KO-förmåga som få eller ingen annan i UFC har.
När det kommer till Prochazka så är han totalt oförutsägbar. Denne Muay Thai-fighter (thai-boxare) är farlig för vem som helst, så även för Perreira. Vi ska komma ihåg att han i det förra mötet hade kontroll efter två ronder och ledde på poäng innan en hook i en clinch från brassen blev ödesdiger.
Den här gången tror jag däremot att det håller hela vägen för den tjeckiske stjärnan.
Jag har en stark känsla av att han lärt sig och att hans större variation kommer att räcka till seger den här gången. Lyckas han undvika Perrieras vadsparkar som satte ned hans tempo förra gången - så talar en hel del för att Prochazkas intensitet och större bredd resulterar denna gång, även om mästaren är livsfarlig med den väldiga avslutningsförmåga han har.

Tips: 2
Odds: 2.20

Vill man få upp oddset så finns den här trippeln till 7.81 hos Quick Betting Casino

This is the stats tab
This is the post tip