Lopp 8 - 1640m auto

Ett öppet lopp på förhand där 2 Warrior's Tale tippas etta. Senast var förutsättningarna tuffa och den kladdiga banan passade inte Warrior's Tale. Men dessförinnan har han visat upp bra fart och form. För två starter sedan vann han på bra sätt efter att fått ett passande lopp och gången innan det vann han efter ett offensivt upplägg sista 1000m. Warrior's Tale är allround och från spår två är han garanterad en bra position direkt från start.

7 Darwih Wise L. har nu gjort två starter för Per Nordström. I debuten för honom blev det galopp, men senast vann han på bra sätt från ledningen. Det fanns även sparade krafter när Darwih Wise L passerade linjen senast. Formen är bra och att det aviseras rycktussar idag känns spännande. Till låg procent är Darwih Wise L mitt roliga streck i loppet och när vi även får 2,75 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

Nämner även 6 Kyrie Eleison som visat att han besitter bra kapacitet för klassen. Han kommer nu med lite osäkerhet kring formen. Men nu kommer han med lopp i kroppen och skulle Kyrie Eleison leva upp till sitt kunnande idag kommer han vara långt framme när loppet ska avgöras.

7 Darwih Wise L
Lopp 8 - Jägersro
Spel: Plats
Odds: 2,75
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip