Stryktipset Tips 18/9 2021

Publicerad på 17 Sep 2021 - 19:46

Aston

Aston

Jan Wickberg

17 Sep 2021 - 19:46

Favoritparad förra veckan med noll utdelning på både 10 och 11 rätt gör att vi åter har en fin jackpot på 15 miljoner att se fram mot på Stryktipset. Kupongen innehåller endast fem matcher från Premier League denna gång. Det innebär att hela åtta fighter från The Championship tar plats på kupongen. Måltipset fyller i vanlig ordning på med matcher från League 1 och League 2.

Nu jagar vi 13 rätt för sjätte gången! Gå med i vårt succélag!
150 kr/andelen – Melkers klassiska lag. KLICKA HÄR för köp! SLUTSÅLD!
400 kr/andelen – Melkers jättejackpoott-system! KLICKA HÄR för köp!
200 kr/andelen – TV-systemet! KLICKA HÄR för köp!


STRYKTIPSET

Match 1
Burnley - Arsenal X
(TTT 1-0-9)

Kupongen inleds med två lag som startat säsongen på mindre bra sätt. Burnley har endast en pinne på fyra matcher. Den kom hemma mot Leeds. Senast tog man ledningen mot Everton med föll med 1-3. Fansen hoppas här få se nyförvärvet Maxwel Cornet som man har stora förväntningar på framåt. Aaron Lennon har redan gjort ett par inhopp medan Connor Roberts är skadad och ännu ej hunnit debutera. Dale Stephens och Kevin Long också skadade. Krisande Arsenal tog en krampaktig seger senast då man besegrade Norwich hemma med 1-0. Övertygade inte och det märks att det är ett lag utan självförtroende. Aaron Ramsdale och Takehiro Tomiyasu debuterade och hoppas behålla startplatserna. Granit Xhaka fortsatt avstängd. Utgå från kryss och gardera efter behag / plånbok.

Match 2
Liverpool - Crystal Palace 1
(TTT 10-0-0)

Det röda laget har öppnat säsongen stabilt och segrarna mot Norwich, Burnley och Leeds har känts som vanliga arbetsdagar. Fick kämpa lite hårdare i veckan Champions League där man till slut besegrade Milan med 3-2. Mohamed Salah brände en straff men var annars bra. Har fyra mål på fem matcher, och med skador på Harvey Elliott och Roberto Firmino är det av vikt att Pools offensiva trojka håller sig friska och i form. Crystal Palace börjar komma i form. 2-2 borta mot West Ham följdes upp med 3-0 hemma mot Tottenham. Fick förvisso spela sista halvtimmen en man mer men var det bättre laget även innan. Nye Odsonne Edouard kanondebut med två baljor. Även Conor Gallagher har kommit bra in i laget och nu väntar vi bara på att Michael Olise ska bli startklar. Hade Luk Milivojevic åter senast men Jeffrey Schlupp, Nathan Ferguson och Eberechi Eze är fortfarande skadade. Givetvis "ska" Liverpool bara vinna här men matchbilden kan passa kontringsstarka Palace så gadda!

Tips: Odsonne Edouard mål @ 4,50 - bet365 -

Match 3
Manchester City - Southampton 1
(TTT 10-0-0)

Oj så starka City ser ut hemma på Etihad Stadium. Kört över både Norwich och Arsenal med 5-0 och i veckans Champions League var det RB Leipzig som fick sex bollar i baken. Normalt brukar det ju räcka till poäng om man gör tre mål men Chris Nkunkus hattrick var inte i närheten för tyskarna. Om nån skulle känna sig sliten finns fina ersättare i tex Fernandinho, Phil Foden och Raheem Sterling. Frågetecken för John Stones och Aymeric Laporte som båda missade Champions League. Southampton står ännu utan seger efter en förlust och tre kryss på de inledande fyra. Inga mål senast då man valde en försvarsinriktad uppställning trots hemmaplan. Lär väl knappast bli mer offensiv här om man säger så. Adam Armstrong får nog (be)finna sig i ingenmansland stora delar av matchen utan support från medspelarna som lär ha fullt upp bakåt. William Smallbone, Theo Walcott och Stuart Armstrong borta pga skador. Shane Long släppt ur karantän. Här spikar vi ettan bums.

Match 4
Aston Villa - Everton 1
(TTT 6-1-3)

Birminghams stolthet stod upp bra stora delar av matchen mot Chelsea så 0-3 speglade inte matchen fullt ut. Får till denna match åter keeper Emiliano Martinez och landsmannen Emiliano Buendia som båda varit i kroantän (karantän i Kroatien). Även skadesituationen har lättat då Morgan Sanson, Leon Bailey och Bertrand Traore alla är redo för spel här. Everton har fått en smakstart med tre vinster och ett kryss. Har ännu inte mött något förväntat topplag. Nye Salomon Rondon kan få en överraskande startplats här då Dominic Calvert-Lewin är skadad. I övrigt bara Fabian Delph och James Rodriguez som är osäkra till spel. Här tror vi på mycket mål och matchen är given att ta med på måltipset. Ettan först men gardera gärna.

Match 5
Norwich - Watford X
(TTT 8-0-2)

Seriens enda nollpoängare ska här försöka göra sig av med det förhatliga epitetet. Första matchen man på allvar inte är stora underdogs. Har mött Manchester City och Arsenal borta samt Liverpool och Leicester hemma, lättare starter kan man ju få. Var närmare poäng hemma mot Leicester än borta mot Arsenal så det bordar gott här då matchen spelas på Carrow Road. Många nya namn som ska in i systemet. Ozan Kabak och Mathias Norrman är näst på tur att göra debuter. Christoph Zimmermann, Dimitris Giannoulis, Sam Byram, Bali Mumba, Przemyslaw Placheta och Joshua Sargent dras med skador. Watford tog en tursam seger i premiären mot Villa men sen har det sett sämre ut. Noll mål på de tre senaste. Har dumpat flera trogna anfallare som Troy Deeney, Andre Gray och Will Hughes. Frågan är om ersättarna kommer leverera. Ken Sema ej längre någon startspelare och får nöja sig med korta inhopp. Ben Foster, Dan Gosling, Kiko Femenia och Joao Pedro dras med skador men förväntas vara åter inom kort, kanske redan här. Vi tror inte kanariefåglarna står på noll poäng efter denna.

Match 6
Barnsley - Blackburn 2
(TTT 7-0-3)

Barnsley har bara en seger på sju matcher och det ger en blygsam 17e plats i tabellen. Manager Markus Schopp får här leda laget trots det rabalder som utbröt i slutet av senaste matchen mot Stoke där de båda bänkarna hamnade i gruff med varandra. Trots det är frånvarolistan lång då Ben Williams, Mads Juel Andersen, Jordan Williams, Josh Benson, Obbi Oulare och Carlton Morris är skadade och Liam Kitching är avstängd. Behöver som flera andra lag få fart på målskyttet. Blackburn har nästan gjort dubbelt så många mål som The Tykes. Detta har inneburit fler poäng och högre tabellposition. Vann senast mot Hull med 2-0 och Ben Brereton satte sitt fjärde för säsongen. Ser åter ut att få klara sig utan Sam Gallagher vid sin sida. Scott Wharton, Bradley Dack, Tayo Edun, Bradley Johnson, Joe Rankin-Costello och Ian Poveda missar nog också matchen.

Match 7
Cardiff - Bournemouth 2
(TTT 2-1-7)

Walesarna har ingen toppform inför detta mötet. Om vi räknar in cupen så har man tre förluster på de fyra senaste. Kommer närmast från 0-1 mot Coventry. Känns fortsatt att man har trubbel framåt och i princip bara Kieffer Moore som enda hotet. Här förväntas James Collins få starta på bekostnad av Mark Harris. Har skador på Ryan Giles, Leandro Bacuna, Joe Ralls, Isaak Davies, Isaac Vassell och Lee Tomlin. Bournemouth skuggar serieledande Fulham och är så här långt obesegrade. Fyra segrar och tre kryss kan man stoltsera med efter sju omgångar. Hård kamp om platserna och ny förvärvet Jamal Lowe har bara fått ett kort inhopp än så länge. Endast Lewis Cook och Junior Stanislas skadade. Finns spets i tex Dominic Solanke som kan avgöra trots bortagräs.

Match 8
Derby - Stoke 2
(TTT 2-0-8)

Inte heller denna säsong ser Derby ut att vara ett lag för den övre halvan. Blott en seger på sju matcher bordar inte gott inför framtiden. Klarade senast 0-0 mot topplaget West Brom och det är inte defensiven man har problem med. Fyra mål framåt är sämst i hela The Championship. Trodde nog lite mer på Sam Baldock men så här långt har han endast mäktat med ett mål. Hade behövt en till anfallare av bra klass. Skador på Krystian Bielik, Craig Forsyth och Colin Kazim-Richards stör så klart. Stoke på femte plats har haft en fin inledning på säsongen. Senast mot Barnsley stokade man dock till det i slutet av matchen när de bägge bänkarna rök ihop över en bagatell. Fick både Rory Delap och Dean Holden uppvisade på läktaren men huvud-tränare Michael O'Neill klarade sig. På planen hann man under matchen missa straff och få Tommy Smith utvisad så han är avstängd här. Nick Powell fortfarande skadad men Tyrese Campbell tränar på. Nye Abdallah Sima hoppas här få starta.

Match 9
Luton - Swansea X
(TTT 8-2-0)

Fyra raka utan seger säger den negative medan den som ser ljuspunkter säger tre raka utan förlust. Om vi ska tala klarspråk så har Luton en förlust och tre oavgjorda på de fyra senaste. Att kryssa ger som bekant inte många poäng så tabellpositionen är inte så smickrande. Har i de två senaste räddat poäng på stopptid så det kunde ha varit värre. Danny Hylton hoppade in och blev poängräddare senast men tveksam om han får förtroende från start här. Då ligger nog Elijah Adebayo bättre till att göra Harry Cornick sällskap på topp. Admiral Muskwe har gått från 90 minuter till kort inhopp och varit bänkad till att inte ens finnas med i truppen allt detta på fyra matcher. Allan Campbell, Jordan Clark och Fred Onyedinma är skadade för The Hatters. Swansea är det floppstämpel på efter sju omgångar. En vinst och fyra mål är det man lyckats med. Kommer med två raka 0-0 matcher i bagaget till Kenilworth Road. Vi får hoppas att manager Russell Martin ruskar om lite i startelvan här. Joel Latibeaudiere, Jay Fulton och Michael Obafemi är tänkbara namn. Rutinerade Ben Hamer lär dock få fortsätta mellan stolparna efter sina två nollor. Bara Korey Smith borta pga skada. Nytt kryss att vänta här?

Match 10
Millwall - Coventry X
(TTT 7-2-1)

Millwall ett av många lag i serien som inlett med betydligt fler kryss än vinstmatcher. Fyra oavgjorda och endast en viktoria är facit för Londons lejon. Känns väl ändå som att formen på skaplig med tanke på att man fixat bortakryss både mot West Brom och Swansea samt vinst hemma mot Blackpool i de tre senaste. Har fått in bra speed med Sheyi Ojo som tyvärr missade senast pga sjukdom. Får se om han hinner bli kry till denna kamp. Dan McNamara, Shaun Hutchinson och Benik Afobe är alla skadade. Coventry är uppe på fjärdeplats och har mycket att tacka en svensk för lyftet. Viktor Gyökeres har varit strålande och avgjorde senast mot Cardiff. Även sänkt Blackpool och Boro. Har ångvälten Martyn Waghorn bredvid sig i anfallet som plöjer väg. Backen Fankaty Dabo är avstängd efter rött kort senast. Liam Kelly och Tyler Walker skadade.

Tips: Viktor Gyökeres mål @ 3,75 - bet365 -

Match 11
Preston - West Bromwich 2
(TTT 0-0-10)

Preston inledde med tre raka nederlag men har spottat upp sig och har nu tagit åtta poäng på de fyra senaste. Blev senast bjudna på frukost av Robin Olsen i Blades-buren som skulle visa sig duktig i debuten men kom helt fel på en långboll. Satte sedan 2-2 kvitteringen långt in på stopptid så tveksamt om man förtjänade poäng i den matchen. Lär varken kunna eller vilja ändra i anfallet då Scott Sinclair, Ched Evans, Izzy Brown och Tom Barkhuizen alla är borta. West Brom har lite att bevisa här efter tre matcher med endast två mål framåt. 1-0 mot P-Boro har följts upp med kryssmatcher mot Millwall (1-1) och Derby (0-0). Troligen ändrar manager Valerien Ismael om och trion Robert Snodgrass, Matt Phillips och Jordan Hugill har alla chans att få starta. Skadorna på Dara O'Shea och Matthew Clarke fixar man lätt med ersättare. Vaknar här och vinner?

Match 12
Peterborough - Birmingham 2
(TTT 1-0-9)

Det är skillnad mellan serierna och det har Peter fått erfara. Precis som Watford som tog klivet upp en division så vann man första matchen men har sedan radat upp förluster. Har 3-9 i målskillnad på de två senaste, förvisso på bortaplan men ändå. Saknar viktige backen Mark Beevers och truppspelaren Ricky Jade Jones. Anfallaren Jonson Clarke-Harris ett av få hot framåt. Birmingham är kvar på överhalvan trots överkörningen senast när man gästades av Fulham. Släppte då in fyra bollar men Troy Deeneys tröstmål på straff i slutet av matchen kan vara av vikt då nye anfallaren nu spräckt målnollan. Kommer nog få starta här tillsammans med antingen Lukas Jutkiewicz eller Scott Hogan. Hårfagre Man Utd-lånet Tahith Chong flyttar då ner ett steg i banan. Bara Ivan Sanchez (skada) och Neil Etheridge (Covid) som saknas. Här ska Blues ha bra chans att vinna trots bortaplan.

Tips: Troy Deeney mål @ 2,62 - bet365 -

Match 13
Queens Park Rangers - Bristol City 1
(TTT 10-0-0)

QPR åkte på första förlusten för säsongen senast mot Bournemouth. Slarvade bort matchen i första halvlek när försvaret stod och sov vid flera tillfällen. Ryckte upp sig i andra halvlek och var värda minst en pinne. I matchen innan räddade man 3-3 på stopptid. Här gäller det att man är på tårna från minut ett. Att anfallaren Charlie Austin är skadade är ett stort minus. Moses Odubajo, Sam Field och Lee Wallace kan inte heller medverka. Bristol City har kryssat i sina två senaste. Hade enorma problem med Luton och 1-1 kunde lika gärna ha varit 1-5. Har bra anfallare som ställer till det för motståndarna då och då. Joe Williams, Callum O'Dowda, Alex Scott och Tommy Conway skadade. Öppen match som förhoppningsvis innehåller en hel del mål.

STRYKTIPSET 216 Raders

1. Burnley - Arsenal X2
2. Liverpool - Crystal Palace 1X2
3. Manchester City - Southampton 1
4. Aston Villa - Everton 1X2
5. Norwich - Watford 1X
6. Barnsley - Blackburn 2
7. Cardiff - Bournemouth 2
8. Derby - Stoke 2
9. Luton - Swansea 1X
10. Millwall - Coventry X
11. Preston - West Bromwich 2
12. Peterborough - Birmingham 2
13. Queens PR - Bristol City 1X2

MÅLTIPSET 1 Rad

3. Manchester City - Southampton
4. Aston Villa - Everton
13. QPR - Bristol City
14. Fulham - Reading
18. Wimbledon - Plymouth
19. Bolton - Rotherham
23. Fleetwood - Sunderland
25. Lincoln - Ipswich

Lycka till med raderna!
18+ Spela ansvarsfullt.
Vid spelproblem finns hjälp:
https://www.stödlinjen.se/
eller telefon: 020-819100

/ Aston, [email protected]

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto