DD Tips Åby 15/9

Publicerad på 15 Sep 2022 - 19:04

DrTrav

DrTrav

15 Sep 2022 - 19:04

Dagens Dubbel Åby 15/9

DD-1 5 Kövras Joker

DD-2 1.4.6 

3 rader x 80kr = 240kr 


Spelbolag med fasta odds på trav:

bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet


Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto

5 Kövras Joker är i mina ögon omgångens bästa spik. Hans senaste två starter har varit en klass 2-final samt ett uttagningslopp till Svenskt Travderby där han fått brottats med tuffa utgångslägen och nu går han ner i klass igen. Förutsättningarna nu är bättre och med ett framspår bakom bilen tror jag André Eklundh flyger till ledningen, en position han har visat sig vara väldigt svårslagen i. 

Motbud

12 King Of Djazz har ett tufft utgångsläge men formen är väldigt bra och senast tog han en välförtjänt seger. Det är en stark häst och Joakim Lövgren lär säkert sända framåt tidigt om det går för sakta där framme. 

9 Bold Request har sett alldeles lysande ut på barfotabalans och kan stoltsera med två segrar överst i raden och slutrundan när han vann på V75 var av bästa sort. Nu har han varit struken inför det här och det är kanske lite långt mellan starterna och man har även anmält honom med vanlig vagn istället för bike som han har tävlat i på slutet.


Min Vinnare: 5 Kövras Joker

Spets efter 500m: 5 Kövras Joker

Skrällen:

Rankingen A:5 B:12.9.7.11.6.3.2.8 C:10.1.4


Dagens Dubbel 2 - 2640m Volt

1 Lincoln Abe Boko gav ett rejält formbesked senast när han vann överlägset senast och gav inte hästarna på tillägg någon chans att komma in i matchen. Nu är distansen något längre och det är några tuffa konkurrenter emot men Lincoln Abe är under utveckling och det är en häst som har för lite pengar sen sin kapacitet. Han är loppets troliga ledare och blir svårslagen i den positionen.

4 Prosperous S. kommer från en stark prestation där han enkelt kunde koppla grepp utvändigt om ledande Larry Joe. Björn Goop kommer säkert att göra allt i sin makt för att ta sig förbi Hans Crebas från start och lyckas han med det är mycket vunnet men annars kanske han kan hitta ner i ryggen och utnyttja open stretch till slut. 

6 Lucifer Sam är den som känns mest gynnad över den dryga distansen. Han gav ett rejält intryck senast när han vann ett lopp på vaggeryd och har hårdheten för att ta in tjugo meter om han tävlar på topp. 

7 Rossi Garline var ute i Derbystayern under Danmarks största travhelg senast men fick tyvärr dagen spolierad av en galopp. Han har sin bästa bit till slut och med rätt draghjälp går han förbi många till slut. 

3 Kansas Dream gjorde inget större väsen av sig i debuten för Per Henriksen men det här en väldigt kapabel häst som kan betydligt bättre och som borde gått framåt med lopp i kroppen. 


Min Vinnare: 1 Lincoln Abe Boko

Spets efter 500m: 1 Lincoln Abe Boko

Skrällen: 7 Rossi Garline

Rankingen A:1.4.6 B:7.3.8 C:11.5.12.9.10.2


Lycka till 
Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto