DD Tips Åby 25/8

Publicerad på 25 Aug 2022 - 13:30

DrTrav

DrTrav

25 Aug 2022 - 13:30

DD-tips Åby Torsdag 25/8

DD-1 1,2,5,9,10
DD-2 4 Eagle Rock

5 rader x 40kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m volt
5 Ture L.A. är en V75 meriterad häst som ikväll möter enklare motstånd på pappret. Senast var han ute mot bland andra Zorro Wind och Bugatti Miles och gick i mål med sparade krafter efter ett struligt lopp. Lång distans är inga problem och dessutom kommer han ikväll få anfalla bakifrån vilket Zorro Wind visat tidigare passar honom bättre. Förstahäst i loppet.

1 Jello W. var ute i maratonloppet på Axevalla näst senast och orkade då inte hela vägen i mål. Men senast visade Jello W upp sitt kunnande igen men kunde då inte ta något tillsllut då han blev tempotorsk tillslut. Styrkan för distansen finns och ikväll är utgångsläget passande. Jello W är den troliga ledaren av loppet och i den positionen är han sen hästen att slå för övriga.

Nämner även 2 Woogie Broline som kommer med toppform till kvällens start. Senast stod han för en vass avslutngin som tvåa i mål och gången innan vann Woogie Broline på bra sätt mot enklare motstånd. Ikväll är man garanterad en bra resa och Tomas Malmqvists femåring ska inte nonchaleras ikväll.

Min Vinnare: 5 Ture L.A.
Spets efter 500m: 1 Jello W.
Skrällen:
Ranking: A 5,1,2 B 10,9,8,4 C 6,7,3

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Vi avslutar DD att spika 4 Eagle Rock. Detta är en lovande fyraåring hos Conrad Lugauer som ikväll gör comeback efter drygt två månaders frånvaro. Formen är visserligen lite svårbedömd men kapacitetsmässigt står han bra inne i loppet och ses dessutom som den troliga ledaren av loppet på förhand. Väl i spets är Eagle Rock obesegrad efter ett försök och kommer han bara upp till en normal prestation här ikväll ska segerchansen vara god. När procenten ligger runt 33% så är spelvärdet högt i min bok och jag spikar.

Motbud
10 Tailored Arrival kommer med tre segrar på de fyra senaste starterna och höll klart bra senast som trea i Kalmar. Bakspår ikväll är inte optimalt men blir det bara lite tempo på loppet från start kommer Tailored Arrival kunna dra nytta av det tillslut. Han besitter en vass speed och ska ses som det främsta motbudet till min spik på förhand.

Nämner även 2 Glorias Donna som är kvick iväg från start och skulle kunna vara den som sitter i rygg på ledaren ikväll. På Åby vet vi att man är garanterad lucka tiulllsut i så fall och ska inte nonchaleras vid gardering till låg procent.

Min Vinnare: 4 Eagle Rock
Spets efter 500m: 4 Eagle Rock
Skrällen: 2 Glorias Donna
Ranking: A 4 B 10,2,7,5,3,9,8,11 C 1,6,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto