DD Tips Åby & Solvalla 23/3

Publicerad på 23 Mar 2022 - 11:41

DrTrav

DrTrav

23 Mar 2022 - 11:41

Dagens Dubbel Solvalla / Solvalla 23/3
DD-1 14 Staro Leonardo
DD-2 2.4
2 rader x 100kr = 200kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 3140m Volt
14 Staro Leonardo står väldigt hårt inne i loppet nu när han med minsta möjliga marginal hamnade på 60 meters tillägg istället för 40 meters tillägg.
Det blir såklart ingen lätt uppgift att kliva runt dom här hästarna men han såg så pass fin ut senast på barfotabalans bakom Who’s Who och Click Bait att jag tror han löser den här uppgiften. Jag tycker att han har en annan hårdhet än sina konkurrenter och Joakim Lövgren kommer knappast lämna något åt slumpen. Jag tror på ett offensivt upplägg och att hans hårdhet visar sig över tre varv. Spik.
Motbud
8 Borups Racing tycker jag är lite spännande bakom Staro Leonardo. Om han sköter sig borde han kunna vara först fram av hästarna på tjugo meters tillägg för att överta ledningen och då kommer han att få en mycket passande resa oavsett om man väljer att köra i spets eller inte. Senast satt han fast med krafter kvar över upploppet på V75 men nu kommer han att få chansen och han gick bra via open stretch senast han startade på Åbytravet.
3 Beckham har presterat bra i samtliga starter i år och han vann på V75 senast han var ute över aktuell distans. Mika Forss brukar vara en resolut kusk och han lär söka sig framåt omgående. Det är ingen utopi att han får överta ledningen och då kan han bli svår att hinna ikapp.
Min Vinnare: 14 Staro Leonardo
Spets efter 500m: 8 Borups Racing / 3 Beckham
Skrällen: 8 Borups Racing
Rankingen A: 14 B:3.8.12.6.7.10 C:4.5.1.9.2.11.13
Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
2 Nils Zonett tycker jag står på tur för en seger nu med två lopp i kroppen. I årets första start blev han lite stum till slut efter att ha fått gå utvändigt om Firefoot men starten därefter stod han upp klart bättre när han återigen fick trava utvändigt om Firefoot.
Nu slipper han Firefoot den här gången och om han skulle nå ledningen blir det väldigt svårt att slå honom. Jag är inte övertygad om att han kan hålla ut 4 Go For Manny när bilen släpper vingarna och även om jag tror att det är bra chans även den tunga vägen så vill jag åtminstone betala för ytterligare en häst.
4 Go For Manny är en häst jag har väntat på att det ska lossna för och senast kom äntligen karriärens första seger. Jag gillade intrycket och det var en rejäl avslutning han bjöd på när han lyckades vinna trots ett bakspår över kort distans. Han kan öppna fort bakom bilen och skulle man komma till ledningen tycker jag att han är mycket spännande.
Jag nöjer mig med två hästar på mitt system men bakom räknas främst 10 Show Must Go On som har fått ett lopp i kroppen och som ska tävla barfota runt om för första gången.
Min Vinnare: 2 Nils Zonett
Spets efter 500m: 4 Go For Manny / 2 Nils Zonett
Skrällen: 4 Go For Manny
Rankingen A:2 B:4.10.5.4.7.9.8 C:6.1.11.3
Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto