DD Tips Axevalla 22/7

Publicerad på 22 Jul 2022 - 12:17

DrTrav

DrTrav

22 Jul 2022 - 12:17

DD Tips Axevalla Fredag 22/7

DD1: 3,11
DD2: 4,9

4 rader x 60 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
Ett öppet B-tränarlopp där 3 Jetsun Dream blir mitt förstaval. Detta är en segervan och rejäl fyraåring som hade tre raka segrar på kontot inför den senaste starten. Senast visade man att det inte är något fel på formen, Jetsun Dream avslutade rappt över upploppet och han ska räknas tidigt här ikväll. Jetsun Dream är 100%ig på svensk mark efter två besök, och dessutom har Dwight Pieters kört en gång tidigare och även då slutade det med seger.

Framhåller även 11 Hobart som står bra inne i loppet och håller hans sig bara till rätt gångart hela vägen kommer det inte bli lätt för konkurrenterna att stå emot honom tillslut. Senast fick han aldrig chansen i ett V75-lopp och gick i mål med sparade krafter. För två starter sedan vann han enkelt efter att fått ett snällare rygglopp. Nu är det debut i voltstart för David Persson men statistiken är dessvärre svag. I den tidigare regin blev det två galopper på tre försök när det handlade om just voltstart. Men felfri ska det vara bra chans.
N

ämner även 5 Anxious To Matters som vann enkelt senast efter en rejäl attack med 700m kvar till mål. Med en formkurva som pekar uppåt och med en liknande prestation ikväll kommer man pånytt vara med och utmana om segern här.

Min Vinnare: 3 Jetsun Dream
Spets efter 500m: 3 Jetsun Dream
Skrällen:
Ranking: A 3,11 B 5,1,15,12,7,2,10 C 4,13,9,14,6,8

Dagens Dubbel 2 - 4140m auto
Vi avsluta med Axevalla Maraton som mäter hela 4140m!

Det är alltid en krydda att läsa på och försöka sätta sig in i hur dessa lopp över en ovanligt lång distans kommet bli körda. Men mitt förstaval här hamnar på, 9 Certainly som imponerade senas när han vann på Eskilstuna över 3140m. Distansen gillar han och kommer han bara ner i ett vettigt slagläge från sitt springspår ikväll så kommer hanns tunga avsllutnign bära frukt över Axevallas långa upplopp.

Men jag dubblar systemet med hemmahästen 4 Bransbys Juke Box. Som även han kommer med en färsk seger i bagaget över lång distans, då vann man Kalmarsundsstayern före duktiga Staro Leonardo. Formen är bra och tränaren Hans Crebas är skicklig på att ställa iordning sina hästar. Han trivs över distansen och jag är inne på att vi kommer få sen en pånytt bra prestation av Bransbys Juke Box ikväll.

Hade jag haft större plånbok hade jag gärna också plockat med 3 Fighter Simoni på kupongen. Men ikväll hoppas jag att hästarna på start hinner bli ikappsprungna av tilläggshästarna och därför helt enkelt kommer inte Fighter Simoni med här.

Min Vinnare: 9 Certainly
Spets efter 500m: 3 Fighter Simoni
Skrällen:
Ranking: A 9,4 B 3,6,11,2,7,10 C 5,8,1

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto