DD Tips Bergsåker Lördag 29/8

Publicerad på 26 Aug 2020 - 23:30

DrTrav

DrTrav

26 Aug 2020 - 23:30

På lördagen avgörs Dagens Dubbel-spelet på Bergsåker. Nedan följer mitt DD-tips.

bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
bet365/11/">Fasta odds på alla DD-lopp. KLICKA HÄR


DD Tips Bergsåker Lördag 29/8
DD-1: 2,4,7,10
DD-2: 7 Moni Viking

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
10 Pleasure For Cash kommer till den här starten med tre raka segrar. Han vann enkelt sedan han kommit till spets i Klass I finalen på Åby senast. Han kliver upp en klass nu och har bakspår över kort distans men jag tror det kan bli lite körning där framme och det kan vara gynnsamt för honom i slutändan.

3 Zaffiro Roc (struken) har gjort fem starter i Björn Goops regi. Han har vunnit två av dessa. Han hade inte sin bästa dag i ledningen på Romme senast och kom in som trea bakom Wingmaster som drog det längsta strået. Han är snabb iväg och här kan det bli spets på nytt och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge.

4 Pikachu Face återkom efter en tids frånvaro senast. Han blåste då till ledningen och vann mycket enkelt över kort distans. Lopp i kroppen kan ha fört fram honom en del nu. Skulle han nå till ledningen igen så kan han bli svårfångad. Blir det inte spets så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också.

7 Merritt gick en godkänd avslutning som fyra i ett lopp som vanns av Wingmaster senast. Spår lite långt ut här men med lite klaff så kan han vara långt framme.

2 Major Vici kommer med fin form. Han har öppnat snabbt vid några tillfällen och utgångsläget är det bästa tänkbara. Det vankas spännande ändringar här. Barfota runt om för första gången på ett år. Norskt huvudlag för första gången och dessutom jänkarvagn för första gången. Med rätt resa här så kan han plocka en fin placering.

8 Anything For You avslutade starkt och tog ner den ledande Jackpot Vrijthout men han fick ge sig mot Everest Sisu som avslutade ännu bättre så det slutade med en andraplats på Solänget i lördags. Nu blir det täta starter och det är väl kanske egentligen ingen fördel men får han ett passande lopp så kan han bli farlig över upploppet.

Ranking DD-1: A 10,3 B 4,7,2,8,1,11 C 9,5,12,6
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
7 Moni Viking var strålande bra när han vann Harper Hanovers lopp under Elitloppshelgen i slutet på maj. I Åby Stora Pris senast så krigade han ner den länge ledande Who's Who över upploppet till seger. Läget här kunde ha varit bättre men han är väldigt stark och han tål att göra en del grovjobb så kan Jorma Kontio servera honom ett passande lopp så kan han bli svår att stå emot när attacken sätts in.

10 Milliondollarrhyme tog årets första seger i det åttonde försöket senast. Tuffare motstånd nu men får han smyga med i en vettig rygg innan han spelar ut speeden så kan han blanda sig i segerstriden igen.

8 Who's Who har gjort en härlig comeback efter lång frånvaro. Han avslutade starkt och spurtade förbi Unoicsdue Gnafa' som hade greppet till seger kort före mål näst senast. I Åby Stora Pris senast så satt han i ledningen men han fick ge sig mot en för dagen mycket vass Moni Viking så det blev en andraplats. Med rätt resa här så kan han få sin revansch.

3 Sorbet hängde på godkänt som trea bakom Milligan's School näst senast. Han plockade ner Dreammoko från dödens till seger senast. Han kan öppna fort så här kan det kanske bli ledningen. Skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner.

1 Milligan's School gjorde det bra prestation när han vann Årjängs Stora Sprinterlopp från ledningen för tre starter sedan. I Hugo Åbergs Memorial gången efter det så hade han inget med segern att göra. Han överraskade med att galoppera innan bilen släppte fältet senast. Trevligt läge här så får han ett passande lopp så kan han utmana om segern.

5 Rajesh Face har gjort det bra på slutet och tagit två raka segrar i montédisciplinen. Han galopperade bort en god placering i ett sulkylopp gången innan det. I ett felfritt lopp här så kan han duga en bit mot det här motståndet.

4 Handsome Brad tryckte till på den ledande Romanesque och tog över ledningen in i den sista svängen och från den positionen så höll han undan till seger näst senast. Senast så tappade han några längder på upploppet och kom in som sexa bakom Moni Viking som var starkast i det loppet. Han är startsnabb men det är inte säkert att han kan ta sig förbi samtliga hästar invändigt och nå ledningen men skulle det lyckas så kan han få ett trevligt lopp i den främre träffen och då kan han utmana om en framskjuten placering här.

9 Antonio Tabac fick bestämma i ledningen och vann lätt senast. Bakspåret nu är ett stort minus för han är bäst när han är med där framme i täten. Vid överpace på loppet så kan han ställa till med en överraskning fast att vinna blir nog svårt.

Ranking DD-2: A 7 B 10,8,3,1,5,4,9 C 2,6
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto