DD Tips Bergsåker & Romme 29/4

Publicerad på 29 Apr 2022 - 14:15

DrTrav

DrTrav

29 Apr 2022 - 14:15

DD-tips Bergsåker & Romme Fredag 29/4

DD-1 2,,3,5,8
DD-2 8 Västerbo Imtheman

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
3 G.K.Justus har varit ute i tuff lopp på slutet men gjort det bra. Senast blev det dock galopp men G.K.Justus är normalt sett säker på benen och gör alltid sitt i loppen. Han är van att tampas i silverdivisionen och har ikväll fått ett tilltalande utgångsläge. G.K.Justus är kvick iväg från start och kommer kunna få ett bra lopp. Ser man till hans kapacitet kommer man utmana om segern ikväll.

8 Xanthis de Roi är en V75 meriterad individ. I den senaste starten galopperade han visserligen bort en framskjuten placering men formen sitter där och blir det bara inte allt för tufft från bricka åtta ikväll känns Xanthis de Roi spännande. Han avslutar alltid bra och med tempo på loppet kommer han plocka många placeringar tillslut.

2 Huddlestone har visat en härlig utvecklingskurva på slutet. Inför den senaste starten som var en final på V75 hade han fyra raka segrar på kontot. Väl i finalen senast gjorde Huddlestone det klart bra som trea. Från bricka två ikväll är man garanterad ett bra lopp och måste räknas tidigt.

5 Easy Cash gjorde årsdebut senast och såg formstark ut före tävlingarna, men en galopp kort efter start förstörde den dagen. Men nu med ett lopp innanför västen lär formen vara framflyttad ikväll och med en normal prestation är detta en kapabel individ för klassen. Tidig på kupongen vid gardering.

Min Vinnare: 3 G.K.Justus
Spets efter 500m: 5 Easy Cash
Skrällen: 2 Huddlestone
Ranking: A 3,8,2 B 5,6,4,9 C 10,6,1

Dagens Dubbel 2 - 2640m volt
8 Västerbo Imtheman gör ikväll en spännande comeback efter att inte ha startat sedan slutet av november. Detta är en individ som avslutade 2021 med två raka segrar på bra sätt. Västerbo Imtheman har presterat bra efter vila tidigare och distansen är heller inget bekymmer. Det är även anmält barfota runt om direkt, vilket är ett plus. Västerbo Imtheman är min vinnare trots att det är comeback nu.

3 Totte C.D. kommer med bra form och vann från ledningen över 2640m senast. Då var det barfota runt om och så blir det även ikväll. Hittar Totte C.D. till ledningen på nytt ikväll kommer han leda länge även här.

Nämner även 1 Hunting Widow som inte startat på ett tag nu och troligtvis är det ett mer snällare upplägg att vänta ikväll. Men Hunting Widow har segrat i tre av de fyra gångerna man gått i ledningen. Det är även anmält barfota runt om direkt vilket är ett plus. Skulle Hunting Widow vara väl förberedd inför uppgiften här ska han inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 8 Västerbo Imtheman
Spets efter 500m:3 Totte C.D. / 1 Hunting Widow
Skrällen: 1 Hunting Widow
Ranking: A 8 B 3,1,4,10,7,11 C 5,2,9,6

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto