DD Tips Bjerke & Solvalla 24/11

Publicerad på 24 Nov 2021 - 10:17

DrTrav

DrTrav

24 Nov 2021 - 10:17

Dagens Dubbel Bjerke & Solvalla 24/11
DD-1 3 Z.Boko
DD-2 1.2.11.15
4 rader x50kr = 200kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 2100m Auto
3 Z. Boko är en väldigt bra häst för klassen som har varit på pallen mer eller mindre varje start i år. Formen är på topp vilket han visade vid andraplatsen bakom Mr Donald i ett V75-lopp senast och med ett bra läge bakom bilen har jag svårt att se någon annan ta hand om ledningen. Han har dock ett stort problem som gör att jag vill gardera honom, och det är att han brukar kunna bli väldigt het när han travar i ledningen och lyckas han inte hålla sig lugn kan framför allt Frode Hamres duo profitera på det. Jag spikar inom DD-spelet trots allt.
1 Hulken Sisu är en snackhäst som besitter en skyhög kapacitet men han har inte visat det fullt ut på tävlingsbanan. Jag tror inte att Hulken Sisu är en sämre häst än favoriten och när han har fungerat fullt ut har han också visat sin potential. Innerspåret kan bli en fälla men om Åsbjørn Tengsareid bara hittar ut från sitt innerspår tror jag att han kan utmana favoriten och det är inte omöjligt att Åsbjørn Tengsareid söker sig fram utvändigt om ledaren här.
8 Brage Hindö slog faktiskt stallkamraten senast de möttes men Hulken Sisu hade bränt sitt krut i en våldsam körning om ledningen samtidigt som Brage Hindö fick en betydligt mer passande resa. Han har sin bästa bit till slut och med bra fart på loppen brukar han kunna avsluta riktigt fort ute i spåren och skulle Z.Boko bli het där framme kan han bli svår att stå emot över upploppet.
Min Vinnare : 3 Z.Boko
Spets efter 500m: 3 Z.Boko
Skrällen:
Rankingen A: 3.1.8 B: 4.6.7.9 C: 2.5.10
Dagens Dubbel 2 - 2140m Volt
11 Helloise Am håller absolut toppform för dagen och från ett bättre läge hade det här varit en toppchans. Hon är van tuffare motstånd och var bland annat ute i derbystoet för fyra starter sedan även om hon inte räckte till i den konkurrensen. Hon har varit bra varje gång därefter och hade det inte varit för att hon blev störd från start senast hade hon förmodligen vunnit det loppet. Det kan strula från det här läget men löser det sig bara någorlunda kommer hon att avsluta sylvasst.
1 Zally Gel har fått ett perfekt utgångsläge och är märkligt lite spelad i skrivande stund. Hon har förvisso minst rutin i fältet och möter äldre hästar men hon är under utveckling och det finns en del att hämta ur den här hästen framöver. Hon kommer kunna ta rygg på en av loppets mer betrodda i form av 2 Kabor Boko från start och med en bra resa på innerspåret blir jag inte förvånad om vinner med fritt över upploppet.
15 Whelk startar med 40 meters tillägg men hon är ensam på volten och brukar kunna öppna riktigt fort från start. Om Jörgen Westholm prickar starten bra kan hon hitta en bra position direkt trots sitt tillägg och Jörgen Westholm visade att stallet håller bra form för dagen så sent som under tisdagens V64 tävlingar.
2 Kabor Boko kommer ta hand om ledningen från start och Björn Goop kommer säkert försöka grilla sina konkurrenter från den positionen. Det är dock bara tre hästar på den främre volten och då brukar hästarna på tillägg kunna vara ikapp den främre volten fort.
Min Vinnare: 11 Helloise Am
Spets efter 500m: 2 Kabor Boko
Skrällen: 1 Zally Gel
Rankingen A: 11.1.15.2 B: 5.8.4.12 C: 3.6.7.10.13.14.9
Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto