DD Tips Boden 9/8

Publicerad på 9 Aug 2022 - 07:23

DrTrav

DrTrav

9 Aug 2022 - 07:23

DD-tips Boden Tisdag 9/8

DD-1 10 Mahatma Gee
DD-2 1,4,6

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
10 Mahatma Gee kommer med imponerande tre raka segrar på kontot. Senast visade femåringen upp en härlig inställning och styrka. Attacken sattes in med varvet kvar och när han fastnade i en dålig rygg verd Mauri Jaara som satt i vagnen på i fjärdespår genom sista sväng och Mahatma Gee håll farten storstilat hela vägen. Mahatma Gee behövde sen verkligen inte be om ursäkt efter att fått segern på grund av att Peach galopperat med grepp på upploppet. För två starter sedan vann Mahatma Gee enkelt trots att han fick göra jobbet i dödens. Som ni förstår är detta en individ som tål att göra en hel del jobb på egen hand och trots utgångsläget ikväll startar Mahatma Gee med störst segerchans i loppet.

Nämner även 11 Joker Of Steel som besitter hög grundkapacitet men som inte är helt att lita på. Han vann senast efter att kört sig till ledningen efter 600m. Skulle Joker Of Steel hålla reda på benen ikväll kan det vara han som liftar med i draget på Mahatma Gee och ska således inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 10 Mahatma Gee
Spets efter 500:
Skrällen: 11 Joker Of Steel
Rankingen: A: 10 B 11,4,9,8,5,3,2 C 12,7,1,6

Dagens Dubbel 2 -  2140m auto
4 Juno Beach står visserligen lite hårt inne i loppet här mot hingstars och valacker. Men detta är ett sto som besitter bra kunnande och med tanke på hur hon såg ut vid senaste starten när Juno Beach kunde gå undan till seger trots att hon fått en för pigg häst utanpå sig tidigt i loppet så måste hon räknas tidigt även här. Hon kan öppna kvickt och skulle hon få ett lite lugnare lopp i spets här kan hon mycket väl leda runt om.

6 Eskimo Brother gjorde bort sig med en tidig galopp senast och den insatsen är bara att glömma. I starterna innan har Eskimo Brother lyst form och skulle han hålla sig till trav hela vägen ikväll och stå för en liknande insats som vid segern för tre starter sedan när sista 700m klockades till 11,8 så kommer hans avslutning bita bra även här.

Nämner även 1 Ladybug Lara som nu fått lopp i kroppen efter lite vila. Hon bör gå framåt en hel del formmässigt tills ikväll. Utgångsläget är spännande och får hon smyga med och få lucka tillslut blir Ladybug Lara inte ofarlig tillslut.

Min Vinnare: 4 Juno Beach
Spets efter 500: 4 Juno Beach
Skrällen: 1 Ladybug Lara
Rankingen: A: 4,6 B 1,2,5,8,12 C 11,3,7,10

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto