DD Tips Bollnäs Fredag 4/9

Publicerad på 4 Sep 2020 - 13:59

DrTrav

DrTrav

4 Sep 2020 - 13:59

Ikväll är det Bollnäs som gäller för Dagens Dubbel-spelet. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Bollnäs Fredag 4/9
DD1: 8,11
DD2: 5,8,9

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
11 Gloria Victis var duktig när hon fångade in den ledande Global Approval till seger före en bra spurtande Zorro Kronos näst senast. Utgångsläget är inte det bästa men hon är stark och rejäl så hon tål att göra lite grovjobb under slutrundan om det skulle behövas och då kan hon dyka upp i segerstriden.

8 Young Highness fick en tuff resa i dödens på Lipstick Tooma i ett V75 lopp på Solänget senast och hon orkade inte riktigt. Tråkigt läge nu men kan hon få lite draghjälp under slutrundan så kan hon bli att räkna med när det ska avgöras. 

5 Lyckans Cash var duktig som tvåa i ett lopp som vanns av Algot Zonett senast. Det var längesedan hon vann nu men med rätt resa här så kan hon slå till med en seger.

2 Belle Reine har galopperat två gånger i rad. Innan det svarade hon för en bra prestation när hon klev runt sitt motstånd till seger i Lycksele. Felfri nu så kan hon duga mot det här motståndet.

1 Lolita Tooma är van vid att möta hårt motstånd. Hon var inte som bäst och gjorde bort sig med galopp som slagen i ett försök i Diamantstoet på Bollnäs näst senast. Hon fick inte helt fritt senast och fick nöja sig med fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Infinite Knight. Med lite klaff här så gör hon inte bort sig.

4 Divina har bara en seger på 27 starter hittills i karriären. Hon har galopperat två gånger i följd men kan hon hålla sig till rätt gångart nu så kan hon vara med och utmana om en framskjuten placering.

Ranking DD-1: A 11,8 B 5,2,1,4 C 10,7,6,9,12,3

Dagens Dubbel 2 2140 m Voltstart
9 Bol Brage har varit bra en längre tid. Han körde sig till spets i ett tidigt skede senast och från den positionen så vann han sedan i ohotad stil. Dåligt spår i volten nu men Mats E Djuse i sulkyn är duktig klarar han av det och om han kan hitta en vettig position innan han sätter in slutstöten så kan han vara med och kämpa om en ny seger.

8 Pyrmo gjorde det bra när han travade utvändigt om Bol Brage och han hakade då på godkänt som tvåa bakom denne senast. Med rätt resa här så kan han bli farlig den sista delen av loppet.

5 Spikfaks imponerade när han sänkte den ledande Viking Faks från dödens näst senast. Det följde han upp med en ny seger. Löser det sig med positionerna här så kan han bli att räkna med över upploppet.

2 Tangen Elvira var väldigt bra vid sin senaste seger för tre starter sedan. Efter det har hon inte fungerat för hon har gjort bort sig med galopp i två lopp i följd. Felfri nu så kan hon leda loppet länge.

6 Joel Klipp var duktig vid segern på Oviken i slutet av juli. På Solänget i ett V75 lopp senast så satt han djupt nere i kön och han kom aldrig riktigt in i matchen så det loppet kan vi dra ett streck över. Emilia Leo har kört honom vid ett par tillfällen tidigare och har han en bra dag så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-2: A 9,8,5 B 2,6,7,4 C 14,11,10,3,12,1,15,13

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto