DD Tips Bollnäs Torsdag 13/8

Publicerad på 13 Aug 2020 - 12:44

DrTrav

DrTrav

13 Aug 2020 - 12:44

Det är Bollnäs som gäller för Dagens Dubbel-spelet ikväll. Nedan följer mitt DD-tips.

bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
bet365/11/">Fasta odds på alla DD-lopp. KLICKA HÄR.


DD Tips Bollnäs Torsdag 13/8
DD1: 2 Activist
DD2: 1,3,5,6

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
2 Activist galopperade senast. Innan det gjorde han två bra prestationer från ledningen. Nu förstärker Örjan Kihlström i vagnen och med spetsläge här så tror jag han har god chans att ta en ny seger.

9 Bally T.N. höll klart godkänt från ledningen som trea i debuten för Kajsa Frick senast. Med en trevlig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han nypa en fin placering här. Intressant med barfota runt och bike för första gången.

11 Mellby Helios kom inte till senast och det gick inte att ta något. Från det här läget behövs det en del klaff men med rätt resa så kan han vara långt framme.

7 Atlas Kronos tog över ledningen efter 700 meter och från den positionen så höll han undan till seger senast. Spår långt ut nu så jag tror det blir tuffare att nå ledningen den här gången men löser det sig med positionerna så kan det räcka en bit här också.

15 Jamaica Boko kommer med två raka galopper i raden. Han är annars härdad mot tufft motstånd så kan han hålla ihop aktionen så kan han ha vissa möjligheter mot det här gänget även om det är tufft att kliva runt ett helt fält.

8 Joy Frances Boko satt fast med sparade krafter i rygg på Claire Di Quattro som vann från ledningen senast. Hittar Mika Forss en bra väg med henne så kan hon utmana om en framskjuten placering här.

13 Ohio U.B. hade varit ifrån länge inför senast och hade bara gått provlopp inför den starten. Han bör ha gått framåt mycket med det loppet innanför västen och klaffar det med löpningsförloppet så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-1: A 2 B 9,11,7,15,8,13,3,10 C 4,14,6,12,1,5
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
5 Vivacious Allie hade ett dåligt läge längst ut på vingen och kom aldrig till i loppet senast. Bättre läge den här gången och här tror jag att Örjan Kihlström kan trycka sig till spets i ett tidigt skede. Skulle så bli fallet så kan hon bli svår att fånga in så hon ska räknas tidigt här.

3 Final Dream har varit struken inför en tilltänkt start på Jägersro i slutet av juli för hosta. Han är vass från start men sprinterdistans är lite mer hans distans än medeldistans som gäller nu. Här kan det bli spets och släpp för att sedan hoppas på en eventuell lucka till slut.

1 Coogan är svårbedömd efter tre galoppmissöden i följd. Innerspåret är heller inte optimalt för jag tror han får svårt att hålla upp ledningen. Då finns det risk att han aldrig får chansen men löser det sig så har han gott kunnande och kan han hålla ihop aktionen hela vägen så kan det räcka långt här.

6 Young Da Vici har vunnit 9 av karriärens 45 starter. Han kan avsluta loppet bra om Per Lennartsson som både tränar och kör hästen kan få till en bra styrning.

7 Deep Pockets var senast ute i ett stentufft gäng och han gjorde det bra även om han inte fick med sig något av priskakan. Han är startsnabb men det är inte säkert att det går att komma till täten från ett spår långt ut nu. Dessutom är han vassare över sprinterdistans men med lite klaff så gör han inte bort sig.

8 Donners Am tröttnade efter en jobbig löpning senast och kom in först som femma i ett lopp som vanns av Classics Never Die. Iskallt läge nu men om han slipper att göra alltför mycket av grovjobbet nu så kan han han ställa till med en överraskning.

2 Overtimeosåfin fick ett bra lopp i vinnarhålet senast. Han fick sedan luckan in på upploppet fast han kunde inte ta något för Vacqueyras gick undan till seger från ledningen så han fick nöja sig med andraplatsen. Får han smyga med in i det längsta så kan han ha vissa möjligheter om det löser sig till slut.

Ranking DD-2: A 5 B 3,1,6,7,8,2 C 11,4,9,10,12
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto