DD Tips Charlottenlund 21/11

Publicerad på 21 Nov 2021 - 14:08

DrTrav

DrTrav

21 Nov 2021 - 14:08

Dagens Dubbel Charlottenlund 21/11

DD-1 5 Extreme
DD-2 1.2.3.6.8.9.10

7rader x 30kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1600m Auto
Det finns egentligen inte så mycket att säga i det här loppet och att 5 Extreme får bära ett stort favoritskap är såklart helt korrekt. Det här är Danmarks bästa häst som verkligen tagit ett extra kliv på slutet och är på väg att växa in i den yttersta eliten på allvar. Han har fått ett bra spår bakom bilen och är snabb från start och kommer enkelt att ta hand om ledningen och sedan får övriga ekipage köra om andraplatsen. Spik.

Motbud
3 Slide So Easy har tjänat överlägset mest pengar i loppet och tolvåringen har hittat en fin form på slutet och har tagit två raka segrar. Nu är det mycket tuffare motstånd och för att kunna vinna loppet måste Extreme göra bort sig.

1 E Type Cash slog faktiskt både Slide So Easy och Extreme när de möttes i Ålborg i September. Det ska dock tilläggas att Extreme agerade märkligt den dagen och tog inte ett travsteg vilket såklart var en bidragande orsak till att han kunde vinna loppet. Han slog åtminstone Slide So Easy regelrätt och om man vill försöka fälla den stora favoriten är han given att ta med på systemet.

Min Vinnare: 5 Extreme
Spets efter 500m: 5 Extreme
Skrällen: 1 E Type Cash
Rankingen: A: 5 B:3.1.2 C: 4.6.7

Dagens Dubbel 2 - 2000m Auto
4 Billi Time var ute i ett bra V75-lopp senast och såg slagen ut men visade prov på en härlig inställning när han krigade sig till en seger och vann trots mycket grovjobb under vägen. Kommer han till ledningen tidigt är det hästen att besegra från den positionen men det finns faktorer som gör att jag vill gardera när det finns andra bra spikförslag i omgången. Dels kommer det eventuellt bli skor runt om nu istället för barfota runt om och jag tycker inte alltid han visar den inställningen som senast och är lite ojämn i sina prestationer. Inom DD-spelet väljer jag att plocka bort honom eftersom oddset lär bli otroligt lågt med en så pass stor favorit i DD-1.

Motbud
6 Daytona hade varit intressant att se i ledningen om han lyckas komma iväg Snabbare från start än Flemming Jensens favorit. Han har förvisso inte visat någon riktigt toppform på slutet men han tränar bra och känns på gång igen och jag hoppas för loppets skull att han vill köra i ledningen om han kommer dit. Han har vunnit tre lopp under året och kan betydligt mer än han visat på slutet.

9 Baxo Epice var ute på för djupt vatten senast i en tuff silverdivision under V75-omgången från Bjerke. Jag tycker att det här är en riktigt bra häst för klassen och han är som allra bäst när han får gå ett lopp på rulle och spara på sin speed tillslut vilket gör att läget inte behöver vara fel nu.

8 Arvid S.H var ok på kalmartravet senast men det var fel förutsättningar då och han kom inte till sin rätt över den korta distansen. Han avslutade ändå bra men det var alldeles för långt fram till täten och medeldistans är mer passande nu och han är van att tävla i tuffa sällskap.

Min Vinnare: 4 Billi Time
Spets efter 500m: 5 Billi Time/ 6 Daytona
Skrällen: 9 Baxo Epice
Rankingen A: 4.6.9 B:8.1.2.3.10 C:7.5

Lycka till

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto