DD Tips Charlottenlund 28/8

Publicerad på 28 Aug 2022 - 12:48

DrTrav

DrTrav

28 Aug 2022 - 12:48

Dagens Dubbel Charlottenlund 28/8

DD-1 4 Garfield
DD-2 10 Even Steven 

1 rad x 200kr = 200kr


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 3000m Auto
4 Garfield är den stora stjärnan i den danska fyraårings-kullen. Han har vunnit 13/15 lopp i karriären och gick obesegrad genom fjolårssäsongen och hade det inte varit för en galopp i Århus för tre starter sedan hade han med största sannolikhet varit obesegrad i år också. Loppet är över 3000 meter och han har fått ett perfekt utgångsläge bakom bilen och även om han inte spetsar av egen kraft finns det knappast någon som vill ta emot favoriten. Det blir tidigt ledning och sedan får Jeppe Juel styra och ställa som han vill där framme och övriga ekipage får köra om positionerna bakom. Spik. 

Motbud
5 Get A Wish är kvick iväg bakom bilen och lär ladda vad som går från start för att kunna hitta ryggen på den stora favoriten.Från den positionen är det största hotet om favoriten skulle ha en sämre dag av någon anledning. 

3 Gasolin är på ren kapacitet den som är närmast favoriten. Formen är bra och han vann sitt försök mycket enkelt men det ska till en prestation utöver det vanliga om han ska besegra Garfield som lär få diktera loppet där framme. 

Min Vinnare: 4 Garfield
Spets efter 500m: 4 Garfield
Skrällen: 5 Get A Wish
Rankingen A:4 B:5.3 C:1.6.10.7.11.2.9.8.12


Dagens Dubbel 2 - 2000m Auto
10 Even Steven får tipsettan trots sitt bakspår och nu när det handlar om autostart är jag inte speciellt orolig för att han ska kliva iväg felfritt. Flemming Jensen håller den här hästen väldigt högt och det borde kunna bli lite tempo där framme som gynnar honom. När Flemming Jensen dessutom ser honom som sin klart bästa chans i omgången så vet man att han är väldigt väl förberedd. Spik på DD.

2 Elegant C.N tror jag är hästen som sitter i ledningen och Bo Westergaard låter väldigt optimistisk på förhand och utnämner honom som en av sina bästa chanser på hela helgen (tävlingar fredag t.om. söndag) Det blir full laddning från start och sedan är planen att leda loppet från start till mål. 

7 Staro McMillan drog nitlotten i spårlottningen och kommer troligen behöver göra jobbet utvändigt om ledaren nu till skillnad mot segrarna på slutet som är tagna från ledningen. Hästen är bra och kan absolut utmana även den tunga vägen men för mig är han bara en av flera. 

1 B.G Pastor Jonte kommer bli över från start men med tanke på dom tuffa loppen han har fått på slutet kanske det är passande med en vilsam resa på innerspåret och hoppas att det löser sig till slut?

11 Cody S får också plats på kupongen med tanke på sin fina form och Birger Jörgensen som lotsade honom till seger senast får fortsatt förtroende i sulkyn. 

Min Vinnare: 10 Even Steven
Spets efter 500m: 2 Elegant C.N
Skrällen: 11 Cody S
Rankingen A:10.2 B:7.1.11.9.6.3 C:5.4.8.12


Lycka till

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto