DD Tips Dannero 24/5

Publicerad på 24 Maj 2022 - 12:16

DrTrav

DrTrav

24 Maj 2022 - 12:16

Dagens Dubbel Dannero 24/5

DD-1 7 Open Sky
DD-2 7.8.10

3 rader x 80kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  2640m Auto
7 Open Sky hade kunnat vara en tänkbar spik men jag är lite tveksam till formen för dagen och han har strulat till det för sig med galopper tidigare. Han har fått ett framspår till skillnad från sina värsta konkurrenter i den här spårtrappan och om han bara håller sig i trav är jag inne på att Mats Djuse kan köra sig fram till ledningen efter en bit. Han kastade in handduken lite väl enkelt från ledningen senast men borde ha gått framåt med lopp i kroppen och i grund och botten är det här en väldigt kapabel häst för klassen. Spik på DD. 

10 Captain P.R  har toppform och  har höjt sig ett par snäpp med barfotabalans. Näst senast var han tvåa bakom Carelya och han gick en rejäl slutrunda trots att han fick gå en hel del ute i tredjespår och. Senast fick han utdelning på sin fina form efter att ha kört sig till ledningen efter halva loppet och jag tror han kommer att göra en bra insats nu också.

9 Eagle In Disguise är segervan och brukar alltid vara med där framme när han sköter sig men jag tror att risken att galoppera är mycket stor och jag väljer att chansa bort honom från systemet som favorit.

Min Vinnare: 7 Open Sky
Spets efter 500m: 7 Open Sky
Skrällen:
Rankingen A:7.10 B:9.5.8..11.6.13.3.4.12 C:2.1

Dagens Dubbel 2 - 1640m Auto
10 Xanthis De Roi är härdad i tuffa sällskap och vann bland annat ett V75 lopp över kort distans under fjolåret och slog betydlig bättre hästar än vad den möter nu. Det borde vara goda möjligheter att runda det här sällskapet men jag tycker inte han har varit lika bra i de senaste starterna och bakspår över kort distans är aldrig enkelt.

8 S:G Charpentier har varit ifrån tävlandet ett par månader men det blir barfota runt om direkt och man brukar vara offensiv med den här hästen. Jag tror att Mats E Djuse laddar vad som går från start och jag blir inte alls överraskad om han kan ta sig hela vägen till spets.

7 Axel Ruda mötte bland annat Mister Hercules, Rome Pays Off och Kuri Jari Boko senast och några hästar av den kalibern finns inte i det här loppet. Han är som allra bäst när han får gå ett lopp på rulle och spara på sin speed och vid minsta tempo på loppet kommer han flyga lågt över upploppet.

3 S:G Flying Diaval är snabb från start och borde ha bra chans att ta hand om ledningen. Han möter några tuffa nu och jag är inte säker på att Tomas Petersson vill köra i ledningen till varje pris eftersom han vek ner sig från den positionen senast efter press under vägen.

Min Vinnare: 10 Xanthis De Roi
Spets efter 500m: 8 S.G Charpentier / 3 S.G Flying Diaval
Skrällen: 11 Lisa S.E
Rankingen: A:10.8.7 B:3.11.12.4.1.5 C:9.6.2

Lycka till

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto