DD Tips Dannero 7/8

Publicerad på 7 Aug 2022 - 11:47

DrTrav

DrTrav

7 Aug 2022 - 11:47

DD Tips Dannero Söndag 7/8

DD1: 3 Bore Mikkel
DD2: 1,3,8

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet


Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Svenskt Kallblodskriterium och är heter min vinnare 3 Bore Mikkel. Detta är en individ som har imponerat under hela sin karriär och är efter sex starter i livet fortsatt obesegrade. För två starter sedan vann han trots en galopp i första säng. Försöket senast vann Bore Mikkel enkelt och det fanns gott om sparade krafter när man passerade linjen. På förhand är detta en kamp mellan tränare Öystein Tjomsland och Jan-Olov Persson som tillsammans tränar hela nio av startfältets elva ekipage. Men Öystein Tjomsland sitter inne på det främsta kortet och jag är inne på att Bore Mikkel fortsatt är obesegrad efter dagens tävlingar. Spik. 

Motbud
2 Brolin har visat härlig utveckling under året och har blivit bättre för varje start. Brolin vann sitt försök med enkelhet och även han hade sparade krafter i mål. Han kan även öppna bra från start och den stora frågan är på förhand om man kommer ta emot min spik Bore Mikkel eller om man väljer ett lopp i rygg på honom. Men oavsett vilken taktik Mats E Djuse väljer så är Brolin det främsta motbudet till min spik på förhand. 

Nämner även 5 Juni Blixt som var tvåa bakom Brolin i sitt försök och såg läcker ut under hela tävlingsdagen. För den som väljer att gardera kan detta vara en skräll om de två ovan kör för mycket mot varandra. 

Min Vinnare: 3 Bore Mikkel
Spets efter 500: 2 Brolin
Skrällen: 5 Juni Blixt
Rankingen: A: 3 B 2,5,1,4,6,9,7 C 11,8,10,12


Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
Ett öppet lopp avslutar omgången. 1 Hefner Am stod för en rapp slutspurt senast efter sen lucka och blev tvåa i mål. Han är dock inte speciellt kvick från start men över lång distans räknar jag med att Ulf Ohlsson letar sig ut i ett andraspår tidigt. Hefner Am trivs över 2640m och har på distansen tre segrar på sex starter. Formen är bra och löser det sig bara från start är man en given segerkandidat. 

3 Hannibal Face är en häst med hög kapacitet men som inte alltid får det att stämma fullt ut i loppen. Numera återfinns Hannibal Face hos Oscar Berglund och gjorde också debut för honom senast. Han vann då utan att vara speciellt vässad inför den uppgiften och Oscar meddelar nu att Hannibal Face borde gått framåt en hel del nu med det loppet i kroppen. Han kan öppna okej från start utan att vara någon raket, men skulle han tidigt hitta till ledningen har det blivit sex segrar på sju starter i den positionen. Att det dessutom är anmält amerikansk vagn för första gången nu är klart intressant. Givet streck på kupongen. 

Nämner även 8 Mellby Ironman som vann på bra sätt för tre starter sedan. Senast visade han att formen fortsatt är bibehållen, Mellby Ironman stod nämligen för en bra upphämtning efter galopp. Galoppen ses som ett olycksfall i arbetet från stallet och man tror på en bra prestation felfri här. 

Min Vinnare: 1 Hefner Am
Spets efter 500: 3 Hannibal Face
Skrällen: 8 Mellby Ironman
Rankingen: A: 1,3 B 8,5,11,47,2,9,10 C 6,12


Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto