DD Tips Eskilstuna 5/4

Publicerad på 5 Apr 2022 - 14:56

DrTrav

DrTrav

5 Apr 2022 - 14:56

DD-tips Eskilstuna Tisdag 5/4

DD-1 5 Courtly Kronos
DD-2 3,4,5,12

4 rader x 60kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m auto
Här hittar vi omgångens spik på DD, 5 Courtly Kronos. Detta är en individ som kommer med formen på topp och har sett mycket bra ut på slutet. Efter lättingen i balansen för två starter sedan har Courtly Kronos lyft sig ett snäpp men jagar nu utdelning på sina gedigna prestationer. Senast stod man för en rapp avslutngin och trots att man fick lägga mycket krut ute i spåren under slutvarvet stod det nästagångare i programmet när han gick i mål. Han är visserligen ingen raket från start med tanke på att de värsta motbuden lottades till bakspår ikväll så bör Courtly Kronos ändå kunna införskaffa sig en bra position från start. Med tanke på intrycket senast och att vi endast får 27% på V64 i nuläget är spelvärdet högt och jag spikar.

Motbud
9 Önas Power har tävlat på under vintern och gjort det bra i stort sett varje gång. Senast gick man barfota runt om och vann från ledningen och för två starter sedan var han trea över 2640m efter en rapp avslutning. Nu är det återigen anmält barfota runt om vilket är ett plus, och skulle det bara lösa sig från bakspår ikväll är man ett givet motbud till min spik.

Nämner även 11 Speedy Cash Vicane som också allt som oftast står för gedigna och bra insatser. Speedy Cash Vicane har slutat topp-3 i sex raka starter nu. Han lever mer på sin styrka än snabbhet så distansen är ett plus. Ikväll är det barfota runt om vilket också är ett plus och vid gardering ska man inte nonchalera Speedy Cash Vicane.

Min Vinnare: 5 Courtly Kronos
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 5 B 9,11,8,7,10,2,6,12 C 1,3,4

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Draget i loppet är 5 Esther Cheri som för två starter sedan gjorde det bra i skymundan på V75 och i den senaste starten fick han återigen visa upp sina rappa avslutning som räckte till seger. Formen är på topp och skulle det bara stämma aningen längs vägen ikväll kommer Esther Cheri återigen flyga fram den sista biten. Till endast 9% är hon given på kupongen.

En annan tidig skräll är 12 Island Smart som nu fått två lopp i kroppen efter lite tävlingsvila, det har resulterat i en seger och en andraplats. Formkurvan pekar uppåt och till kvällens start är det anmält barfota runt om för första gången i livet vilket är spännande. Även här är strecken låga och Island Smart är tidig på min kupong.

3 Izola Silvåkra avslutade 2021 med tre raka segrar på kontot. I den senaste starten var det comeback och Izola Silvåkra höll då klart bra trots en resa i dödens. Nu med lopp i kroppen bör formkurvan vara framflyttad ytterligare Hon tål att göra en hel del jobb på egen hand och måste räknas tidigt här från ett bra utgångsläge.

Min Vinnare: 5 Esther Cheri
Spets efter 500m: 6 Baula
Skrällen: 12 Island Smart
Ranking: A 5,12,3 B 4,6,2,9,7,10 C 1,11,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto