DD Tips Färjestad 26/9

Publicerad på 26 Sep 2022 - 11:02

DrTrav

DrTrav

26 Sep 2022 - 11:02

DD Tips Färjestad Måndag 26/9

DD1: 1,3,6,8
DD2: 3 Astronascente Zac

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
8 Carlos Lennon kommer med bra form och har nu tre rejäla insatser bakom sig inför kvällens start. Senast stred man på hela vägen och gjorde det bra som tvåa och för för tre starter sedan vann man säker. Detta är en individ som tål att göra en hel del jobb på egen hand och ska trots sitt utgångsläge ses med bra segerchans ikväll.

Nämner även 3 Bontoni Degato som står på start ikväll och gjorde det klart godkänt från rygg på ledaren senast. Bontoni Degato kan öppna bra och är garanterad ett bra lopp ikväll. Med tanke på att formkurvan dessutom pekar uppåt är han ett tidigt streck på min kupong.

Intressant i loppet är även 1 Minoo Teemer som nu står på tur för seger. Senast fastnade hon i en dålig rygg och den prestationen är bara att blunda för. Dessförinnan har Minoo Teemer visat bra form och stått för ett bra gedigna insatser. Hon har även tidigare visat att hon kan öppna rappt i voltstart och från sitt innerspår ses Minoo Teemer som den troliga ledaren av loppet. Väl i ledningen har hon sen tidigare en seger på fyra försök men samtidigt aldrig varit sämre än trea. Täta starter nu ses som positivt och till 16% är hon given på kupongen.

Min Vinnare: 8 Carlos Lennon
Spets efter 500m: 1 Minoo Teemer
Skrällen: 1 Minoo Teemer
Ranking: A 8,3,1 B 6,12,13,9,7 C 5,11,4

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
3 Astronascente Zac har en spännande uppgift framför sig ikväll. Han är kvick iväg från start och trivs som bäst i spets. Han har dessutom fått ett lopp i kroppen inför ikväll, vilket bör medföra en formkurva som pekar uppåt. Hela nio av hans tio segrar är tagna från just spets så räkna med Björn Goop på hemmabanan kommer vara angelägen om att ladda vad som går från start ikväll. Väl i ledningen över kort distans är sen Astronascente Zac hästen att slå. Spik på DD. 

6 Skate Trix är en gedigen häst som alltid gör sitt i loppen. Senast stod han för en bra avslutning från tredje utvändigt och har flera gånger visat att han duger bra i lopp som detta. Skate Trix tål även att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas. Två gånger har han gästat Sverige tidigare och vid båda tillfällena har han slutat tvåa. Dags för att få sätta nosen först ikväll?

9 Ready Tonight gjorde debut för Daniel Redén senast och stod då direkt för en bra prestation. Han hade inte startat på över två månader inför den starten och jag räknar nu med att formkurvan tar ett rejält steg framåt för Ready Tonight ikväll. Visst är utgångsläget ett minus men trots detta kan jag inte räkna bort Ready Tonight ur segerstriden.

Min Vinnare: 3 Astronascente Zac
Spets efter 500m: 3 Astronascente Zac
Skrällen: 10 Frodo S.
Ranking: A 3,6,9 B 10,11,5,2,4 C 7,1,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto