DD Tips Halmstad 14/2

Publicerad på 14 Feb 2022 - 13:31

DrTrav

DrTrav

14 Feb 2022 - 13:31

Dagens Dubbel Halmstad 14/2
DD-1 3 Hindy Heikant
DD-2 2.3.4.5.6.7.12

7 rader x 30kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
3 Hindy Heikant blir min andra spik i omgången. Jag gillar det jag har sett av Nimczyks häst hittills och efter att ha suttit fast med gott om krafter kvar näst senast så vann hon mycket enkelt från ledningen starten därpå. Jag tycker att det här är ett ganska bra lopp och det saknas inte motstånd men ju mer jag kollar på loppet ser jag inte vem som ta emot henne från start och då talar det mesta för att hon leder det här hela vägen.

Motbud
7 Amorcer Levallo har kapacitet för att utmana om han presterar på topp. Han var inte som bäst senast men han var mycket rejäl när han vann på V86 näst senast och det här är ju en häst som har hävdat sig väl på V75. Hade loppet varit över medeldistans hade jag trott på honom en hel del men från spår sju över kort distans borde det ändå bli för tufft. Tidig om favoriten sviker.

1 Don’t Be Shy slog faktiskt tipsettan senast de möttes men Heindy Heikant satt som sagt fast den gången och härifrån riskerar hon att bli över från start.

Min Vinnare: 3 Hindy Heikant
Spets efter 500m: 3 Hindy Heikant
Skrällen: 7 Amorcer Levallo
Rankingen A:3 B:7.1.2.6.5.9.4.8

Dagens Dubbel 2 - 1640m Auto
4 Woodbury Wine släppte ledningen senast när hon provade på lång distans och hängde på godkänt som tvåa bakom Lisa Liseux. Nu är det en mer passande distans och den här gången hoppas jag man väljer att köra henne i ledningen om man kommer dit. Hon kommer dock utmanas rejält av Bo Westergaard som kommer med en formstark häst och det kan bli en tuff öppning.

6 Thai Sansa är en stor talang som inledde karriären oerhört lovande men karriären har inte alltid varit spikrak. Nu känns det verkligen som att hon är på gång igen och hon kommer från två bra prestationer hemma i danmark och senast vann hon på 1.12.0 över distansen. Hon är snabb från start och skulle hon öppna fortare än Woodbury Wine blir hon väldigt svårslagen. Mitt huvudscenario är ändå att hon kommer få trava loppet utvändigt om Woodbury Wine och då är uppgiften klart tuffare.

12 Maroma Wibb fortsätter jag att tjata om och jag tycker inte att hon är ett dugg sämre än de mer betrodda hästarna i loppet. Nu har hon förstås fått ett jobbigt utgångsläge över kort distans men mycket talar för att det kommer att gå undan där framme och kommer hon bara igenom hygglig från start kommer hon att flyga lågt över upploppet.

3 Excuse Me har vunnit närmare var tredje start i karriären och gör sällan ett dåligt lopp. Jag tror inte att hon kan utmana om ledningen men om Henrik Thomsen är kylig och inte gasar från start kan han sätta in slutstöten när krutröken har lagt sig.

Jag betalar även för 2 Emelie E, 5 Claire Di Quattro samt 7 Nothinglikemalena.

Min Vinnare: 4 Woodbury Wine
Spets efter 500m: 4 Woodbury Wine
Skrällen: 12 Maroma Wibb
Rankingen A:4.6.12.3 B:2.5.7 C:1.8.11.9.10

Lycka till

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto