DD Tips Halmstad 14/3

Publicerad på 14 Mar 2022 - 09:52

DrTrav

DrTrav

14 Mar 2022 - 09:52

DD-tips Halmstad Måndag 14/3

DD-1 4 Linares
DD-2 3,11

2 rad x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Här hittar vi omgångens spik på DD, 4 Linares. I den senaste starten visade Carl-Otto Göranssons sexåring full form, han avslutade då på ett mersmakande sätt bakom segraren Strong Vacation. Linares skrevs upp som nästagångare och ikväll är det dags. Med en liknande prestation ikväll ska det vara toppchans, jag läser loppet så att det kommer bli en tuff öppning från start där Linares vilar sin tid för att med sin rappa avslutning speeda ner samtliga över upploppet. Jag kommer lägga alla ägg i en och samma korg här och spika min nästagångare Linares till 23%.

Motbud
5 Wingait Henke gjorde det bra över kort distans senast, nu är det full väg vilket inte ska ses som något minus. Han kan öppn kvickt och med fyra av ses segrar ifrån spets är detta en position Wingait Henke trivs i och gärna når även ikväll. Men det finns flera andra startsnabba konkurrenter vilket öppnar upp spetskörningen en hel del. Men det är anmält barfota runt om för första gången vilket är spännande och hittar Wingait Henke till spets är han hästen att slå.

Nämner även 6 Kilmister Boko som också är kvick iväg från start och kapacitetsmässigt står sig bra i klassen. Nu är det dock comeback efter vila vilket gör formen svårbedömd men skulle det klaffa med positionerna längs vägen här duger han för att utmana om segern.

Min Vinnare: 4 Linares
Spets efter 500m: 5 Wingait Henke / 6 Kilmister Boko
Skrällen:
Ranking: A 4 B 5,6,,10,7,11,1 C 3,9,2,8

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Mitt drag i loppet är 3 Japiro Queen som gjorde det klart bra i ett klass l-försök senast och gynnas ikväll av att endast möta ston. Hon kan öppna kvickt från start och är den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen vill jag se Markus Niklasson prova att köra. Japiro Queen har gått i spets en gång tidigare och då slutade det seger. Till endast 8% är Japiro Queen ett givet streck på mitt system.

Jag dubblar dock systemet med 11 Miram Håleryd som visserligen inte helt att lita på men felfri finns både fart och kunnande för att blåsa ner samtliga. Miram Håleryd kommer nu dessutom med två lopp i kroppen och formkurvan bör peka uppåt. Kapacitetsmässigt står hon sig bra här och ska räknas tidigt.

Favoriten 1 TheBankonBroadway rankar jag ner ikväll då hon knappast kan försvara innerspåret från start och får därför förlita sig på turen här. Skulle det lösa sig och hon kan hitta ut under vägens gång ska TheBankonBroadway givetvis räknas in i segerstriden men som favorit är hon sårbar och jag plockar bort henne på DD.

Min Vinnare: 3 Japiro Queen
Spets efter 500m: 3 Japiro Queen
Skrällen:
Ranking: A 3,11 B 1,10,9,4,5 C 8,2,6,7,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto