DD Tips Halmstad 23/4

Publicerad på 23 Apr 2022 - 15:18

DrTrav

DrTrav

23 Apr 2022 - 15:18

DD Tips Halmstad Lördag 23/4

DD1: 4,5,6,8,9
DD2: 2 Titan Yoda

5 rader x 50 kr =250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  2140m volt
9 LaFerrari Dimanche kommer med tre raka segrar på kontot och har verkligen visat upp högt kunnande. Utvecklingen pekar spikrakt uppåt och hon blir bara bättre och bättre för varje start. Efter senaste segern över lång distans sa tränaren att StoChampionatet är sommarens mål. LaFerrari Dimanche är kanske som bäst i ledningen en position hon inte kommer kunna nå idag. Men samtidigt har hon också vunnit på V75 bakifrån och LaFerrari Dimanche känns som en allround individ. Med tanke på formen och prestationerna på slutet är detta förstavalet i loppet.

Vill även lyfta fram två skrällar. 8 La Sassicaia svarade för en mycket bra årsdebut senast, då vann hon direkt trots bricka tolv bakom bilen. Enligt Oskar Florhed hos stall Bergh ska detta vara stallets bästa segerchans på V75 och just nu är hon endast spelad till 7%. Med lopp i kroppen nu lär hon bli att räkna med här.

Nämner även 5 Velten Isabel som tidigt blir att räkna med idag. Kommer hon bara iväg okej från bricka fem på start är detta ett tufft sto som alltid gör sitt i loppen. Endast 6%.

Min Vinnare: 9 LaFerrari Dimanche
Spets efter 500m:
Skrällen: 8 La Sassicaia
Ranking: A 9 B 8,5,6,4,1,7,10,11,12,2 C 14,3,13,15

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
Vi avsluta DD spelet med att spika 2 Titan Yoda. Han gjorde årsdebut senast och visade direkt upps sig från sin bästa sida, då blev det en enkel seger tillslut. Nu med lopp i kroppen lär formkurvan vara framflyttad för Jennifer Perssons årgångs häst. Under 2021 var Titan Yoda ute i tuffa årgångslopp, han var han bland annat tvåa bakom Önas Prince och besegrade duktiga Epimetheus. Snävt spår i volten har Titan Yoda hanterat tidigare och sett till kapaciteten är segerchansen hög även om han skulle behöva göra en del jobb på egen hand längs vägen idag. Förstahäst och jag spikar.

Motbud
6 Bravo Sabotage har varit ute i tuffa lopp på slutet och ska vara uppfräschad inför dagens start. Han har presterat bra med liknande upplägg tidigare. Det var ett tag sedan Bravo Sabotage startade i voltstart men han är kvick i benen och skulle Erik Adielsson pricka starten från sitt springspår är Bravo Sabotage den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen har det blivit sju segrar på elva försök. Givet motbud vid gardering.

Nämner även 9 Global Action som avslutade rappt i den senaste starten trots att han fick en vid slutkurva. Global Action trivs bäst när han får smyga med och spara på speeden, vilket scenariot också borde bli idag. Skulle tempot bli uppskruvat under vägen är detta en häst som kan flytta på sig den sista biten. Global Action är en skräll för den som garderar i avslutningen.

Min Vinnare: 2 Titan Yoda
Spets efter 500m: 6 Bravo Sabotage
Skrällen: 9 Global Action
Ranking: A 2 B 6,9,8,10,5,7 C 12,11,3,4,1

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto