DD Tips Halmstad Måndag 24/8

Publicerad på 24 Aug 2020 - 14:59

DrTrav

DrTrav

24 Aug 2020 - 14:59

Dagens Dubbel-spelet avgörs i Halmstad ikväll. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Halmstad Måndag 24/8
DD1: 6,10
DD2: 1,4,5

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2640 m Autostart
10 Arvid S.H. var ute i Klass II finalen på Åby senast. Han kastade sig då i galopp när han vreds ner på open stretchen vilket var synd för det var troligen en fin placering som gick upp i rök där. Han kliver ner i klass nu och löser det sig med positionerna så kan han bli svår att stå emot över upploppet.

6 Fireman Am avslutade klart godkänt som trea bakom Upper Face senast. Det var första starten sedan december ifjol så med det loppet i kroppen nu så kan han vara ännu vassare nu. Får han smyga med i en trevlig rygg innan han sätter in slutstöten så kan han farlig den sista delen av loppet.

5 Global Annuity har ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro så formen nu kan vara i antågande. Han är startsnabb och kommer Peter Untersteiner som sitter upp bakom hästen till spets smärtfritt så kan han rinna undan till en seger.

8 Asajj T.Dream är jämn och säker men vinner inte direkt ihjäl sig vilket två vinster på 39 starter visar. Båda de vinsterna togs i maj ifjol och det är ju ett tag sedan. Han gick ett positivt upplopp på Tingsryd och då räckte det till en fjärdeplats i ett lopp som vanns av Booze senast. Tråkigt läge nu men distansen är lång och kan han sitta i en hygglig position inför avgörandet så kan han ställa till med en överraskning.

9 Isco Boko fick det inte att stämma och galopperade upprepat senast. Med lite klaff och om han han hålla sig till rätt gångart så kan han ha vissa möjligheter här.

11 Palais Bourbon gjorde det bra när han vann över aktuell distans från ledningen för tre starter sedan. Kan han få hjälp med att tempot hålls uppe så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit här.

3 Move It Brodde har ägnat sig åt att galoppera två gånger i följd. Gången innan det gick han bra och kom in som tvåa i ett lopp som vanns av Lord Horse. I ett felfritt lopp nu så kan han vara med och utmana om en framskjuten placering fast jag tror inte han vinner loppet.

Ranking DD-1: A 10,6 B 5,8,9,11,3 C 2,12,1,7,4

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
1 Gomez har visat en fin form på sistone. Han vann från ledningen näst senast. Han är kvick iväg och lyckas han komma till täten här så kan han bli svår att fånga in för övriga ekipage. Blir det inte spets så kanske det kan bli en resa i vinnarhålet istället och skulle sedan en lucka uppenbara sig så kan han städa av det här gänget.

5 Velegance återkom efter en tids frånvaro senast. Hon drog då nytta av ett alldeles för högt tempo och hon avgjorde säkert till seger. Lopp i kroppen nu så en minst lika bra prestation här är att vänta. Med rätt resa nu så kan hon bli att räkna med över upploppet.

4 Hurricane River har övertygat vid två raka segrar på slutet. Han vann på ett bra vis från spets senast. Han är snabb ut men det är inte säkert att det går att komma till täten den här gången men han är inte beroende av ledningen för att han ska räknas med segerchans här.

10 Hennesy Boko gjorde bort sig med en startgalopp senast. Innan det hade han varit duktig vid två raka andraplatser. I ett felfritt lopp nu så kan han duga mot det här motståndet om Conrad Lugauer kan få till en bra styrning.

6 Racing Ribb har inte vunnit sedan april. Han var inte alls bra senast och man vet inte varför så han är rätt svårbedömd. Har han en bra dag så kan han ha vissa möjligheter här.

7 Arnie Express har inte fått till det i två starter för sin nuvarande tränare Hanna Lähdekorpi. Spår långt ut på vingen nu så det finns risk att han hamnar illa till här men med lite klaff så kan han nypa en fin placering även om det nog blir tufft att ta en seger.

Ranking DD-2: A 1,5,4 B 10,6,7 C 3,11,9,8,2

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto