DD Tips Halmstad & Romme 31/8

Publicerad på 31 Aug 2020 - 00:55

DrTrav

DrTrav

31 Aug 2020 - 00:55

Dagens Dubbel-spelet delas mellan Halmstad & Romme på måndagen. Den första avdelningen avgörs på Halmstad och det andra loppet går på Romme.

DD Tips Halmstad/Romme Måndag 31/8
DD1: 4,7,10
DD2: 5,6

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
7 Niky Flax har ingen vidare rad men han har gott kunnande och han är van vid att möta tufft motstånd så får han ett passande lopp så kan han duga mot det här gänget.

10 Maze Runner gjorde det bra när han vann näst senast. Han blev tempotorsk senast. Med rätt resa nu så kan han dyka upp i segerstriden.

4 Global Takeover var bra i skymundan senast. Han kan kliva iväg bra från start och skulle han komma till spets så kan han bli svår att plocka ner över den korta distansen.

3 Roofie var duktig när han segrade i ett billigt gäng senast. Kort distans nu är inte optimalt för han är inte så snabb från början men har han en bra dag så gör han inte bort sig.

1 Comanche Moon hamnade illa till senast och han kunde inte ta något. Han kan öppna fort så från ett fint läge här så borde han kunna få ett trevligt lopp och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

8 Zecchinodoro F.K.S. avslutade positivt i skymundan och kom in som femma i ett lopp där Tony Afrika avgjorde till seger kort före mål näst senast. Det fanns krafter sparade då. Han rundade sedan sitt motstånd till seger över lång distans på Jägersro senast. Hittar Peter Ingves en bra väg med honom så kan han bli att räkna med här.

5 Demolition Man F. travade en stor del av loppet i dödens och han gjorde det bra som plockade ner sitt motstånd till seger senast. Det var ett billigt gäng han sänkte då men kan Bengt A Nilsson få till en bra styrning så kan han vara långt framme igen.

9 Ferrari River är jämn och säker fast han har inte vunnit sedan juni ifjol. Kan han få smyga med i en trevlig rygg innan han spelar ut speeden så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-1: A 7,10,4 B 3,1,8,5,9 C 2,12,11

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
5 Hands Down D.E. är en norsk gäst som har varit i Sverige tidigare. Han svarade för en strålande insats på Jarlsberg för tre starter sedan. Han klev då runt sitt motstånd och tog ner en duktig Orlando Classic till seger. Kan Oskar J Andersson servera honom ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden igen.

6 Stonecapes Pecca var mycket bra vid vinsten näst senast. Gången efter det så fastnade han med en del sparade krafter. Han kan öppna fort så kan han komma ner i en vettig position eventuellt i ledningen så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

8 Mas Capacity har varit borta från tävlingsbanorna en tid och han är heller inte att lita på. I ett felfritt lopp så har han en härlig avslutning att tillgå så sitter han i ett bra slagläge inför avgörandet så fäller han många hästar till slut.

10 El Gumpert behövde loppet i kroppen senast efter lång paus. Med det loppet innanför västen nu så kan han vara klart förbättrad så får han en fin resa så kan han bli att räkna med över upploppet.

3 Amour Amour gjorde debut under sadel senast och han gick då okej som fyra i ett lopp som vanns av Perfect Beauty. Han har efter det varit struken inför en tilltänkt start i Gävle för ett par veckor sedan. Läget nu är trevligt och har han en bra dag så kan han bli att räkna med under den sista delen av loppet. 

2 Imakeyouproud har inte startat sedan februari. Formen är svårbedömd efter lång frånvaro men med lite klaff så kan han ha vissa möjligheter även om jag tror det blir tufft för honom att vinna loppet.

Ranking DD-2: A 5,6 B 8,10,3,2 C 12,11,1,7,9,4

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto