DD Tips Jägersro 2/11

Publicerad på 2 Nov 2021 - 11:44

DrTrav

DrTrav

2 Nov 2021 - 11:44

Dagens Dubbel Jägersro 2/11

DD-1 12 Speedy Face
DD-2 2,3,4,5,6,7,8

7 rader x 30kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
Här väljer jag att ta ställning för 12 Speedy Face. Ikväll kommer han ut och ställs emot lämpligt motstånd och ska med en normal prestation ha bra chanser att runda samtliga. Speedy Face är van att möta gulddivisions hästar och Wilhelm Paals stjärna visade upp bra form senast när man slutade trea bakom Harran Boko och Forfantone. Att det ikväll är voltstart kan ses som ett frågetecken, men när han slipper ha hästar utanpå sig i volten så finnas mycket plats att vända runt på i lugn och ro. Det är anmält barfota runt om och med en prestation som senast ska detta vara en bra segerchans och till 17% är spelvärdet högt.

Motbud
10 Staro Leonardo galopperade i starten senast men stod för en bra upphämtning och fullföljde bra hela vägen. För två starter sedan vann man lätt mot enklare motstånd och det blev mycket sparat i mål. Formen är fortsatt bra och Staro Leonardo har alltid en starka avslutning att tillgå och ska ses som ett givet motbude mot min spik på förhand.

6 Don Cash blandar och ger i sina prestationer men skulle han vakna på rätt sida finns både kunnande och fart. Från ett bra utgångsläge är man den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen blir man inte lätt att plocka ner om han har dagen. Men som favorit är han ingen jag vill luta mig emot.

Min Vinnare: 12 Speedy Face
Spets efter 500m: 6 Don Cash
Skrällen:
Rankingen: A: 12 B 10,6,1,2,5,11,4 C 3,7,8,9

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
8 Gaies des Brumes är en kapabel femåring som har visat bra form på slutet. För två starter sedan vann hon på bra sätt och även om utgångsläget ikväll inte blev optimalt har hon för sammanhanget skickliga Tyler Mifsud i vagnen som kan hitta den rätta vägen för att kunna blanda sig i segerstriden härifrån. Gaies des Brumes lever på sin styrka och tål att göra en hel del jobb på egen hand i loppet.

2 Zacapa U.S. är en kapabel fyraåring som emellanåt visar upp kunnande som duger en bit högre i klasserna, men samtidigt är han strulig vilket har resulterat i en hel del galopper på kontot. Nu har han fått ett kortare uppehåll inför kvällens start vilket kan vara positivt, och travar bara Zacapa U.S. hela loppet ikväll är man ett givet segerbud. Men han är ingen man kan lita på.

Skrällen är 5 Nice And Quick som verkar trivas ypperligt med Axel Ritzman i vagnen. I den senaste starten blev det galopp, men Nice And Quick visade ändå bra form genom att stå för en mersmakande upphämtning. Han är kvick iväg från start och skulle kunna vara den som sitter i ledningen efter en bit. När vi får 7% på strecken känns det givet att betala för Nice And Quick ikväll.

Nämner även 3 Stig Brodde som inte heller alltid är att lita på. Men felfri så är han kvick den första biten och är garanterad en bra resa. Han skulle till och med kunna vara den troliga ledaren, och då vet vi alla att på Jägersro är det nedförsbacke över upploppet. Jag skulle inte bli förvånad om Stig Brodde i så fall kan rinna undan tillslut.

Min Vinnare: 8 Gaies des Brumes
Spets efter 500m: 5 Nice And Quick / 3 Stig Brodde
Skrällen: 5 Nice And Quick
Rankingen: A: 8,2 B 5,3,6,4,7,9,11 C 1,12,10

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto