DD Tips Jägersro 20/11

Publicerad på 19 Nov 2021 - 12:35

DrTrav

DrTrav

19 Nov 2021 - 12:35

DD Tips Jägersro Lördag 20/11
DD1: 3 Kurri Jari Boko
DD2: 1,4,5,7,11,12
6 rader x 50 kr = 300 kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 2640m auto
Här hittar vi omgångens spik på DD. 3 Kurri Jari Boko. Detta är en individ med missvisande resultatrad och nu är det läge att ta betalt. Kurri Jari Boko har stått för flera bra insatser på V75 men har haft en del otur längs vägen i loppen. För två starter sedan satt han fast med mycket krafter sparade i rygg på Mister Hercules i en Breeders’ Crown-semifinal. Nu har man fått två lopp i kroppen för sin nya tränare Björn Goop och från ett bra utgångsläge ska man ses med bra segerchans. I ett öppet lopp på förhand väljer jag att koppla grepp och spika.
Motbud
9 Four Guys Dream kommer med en färsk seger i bagaget. Han vann mycket enkelt och visade att formen är bra. Detta är också en häst som saknat det rätta flytet på V75 men skulle det klaffa bättre med positionerna idag finns både kunnande och kapacitet för att kunna slåss om de framskjutna placeringarna. Till låg procent är detta ett tidigt streck vid gardering.
5 M.T.Oscar är en häst med hög högsta nivå som nu fått ett lopp i kroppen efter ett uppehåll. Med det loppet i kroppen bör formen vara framflyttad en hel del till dagens start. M.T.Oscar är oöm i loppen och tål att göra en hel del själv. Kapacitetsmässigt duger han bra och får han bara allt att stämma idag kommer han vara en tuff utmanare för min spik.
Min Vinnare: 3 Kurri Jari Boko
Spets efter 500m: 3 Kurri Jari Boko
Skrällen: 9 Four Guys Dream
Ranking: A 3 B 5,9,4,10,11,1,6,8 C 7,2,12
Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
11 Rackham fick ge sig som favorit i den senaste starten mot en mycket bra Sweetman. Men idag är förutsättningarna bättre då distansen är 500m längre och Rackham nu har lopp i kroppen. Kapacitetsmässigt står sig Rackham väldigt bra i klassen och han tål även att göra en hel del grovjobb på egen hand. Jag är inne på att man får revansch här.
1 Sweetman var mycket bra i den senaste starten när han vann från ledningen. Anmärkningsvärt är också att Sweetman stortrivs i ledningen, det har blivit nio segrar på tio försök i den positionen. Från bricka ett är man på nytt den troliga ledaren av loppet och i den positionen blir man sen hästen att slå för övriga. Från stallet är man även optimistiska och menar på att Sweetman kommer med samma form som senast.
Bakom de två ovan nämnda är 5 Oscar L.A. tidig. Detta är en klassisk sort som gynnas av det idag är medeldistans. Han tränas av Joakim Lövgren och vi har varit inne på det tidigare, det är en tränare med högform på stallet för dagen. Inför den senaste starten hade Oscar L.A. fyra raka segrar på kontot och även om det blev en andraplats senast så ska formen vara bra inför dagens start. Tidigt streck vid gardering.
Nämner även 12 Emoji som besitter så pass hög grundkapacitet att man inte kan räkna bort honom trots sitt tuffa utgångsläge. Skulle det bli bra tempo på loppet gynnas Emoji som med lite draghjälp längs vägen kommer fälla många över upploppet.
Min Vinnare: 11 Rackham
Spets efter 500m: 1 Sweetman
Skrällen: 12 Emoji
Ranking: A 11,1 B 5,12,7,4,10,8 C 9,3,2,6
Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto