DD Tips Jägersro 26/5

Publicerad på 26 Maj 2022 - 08:47

DrTrav

DrTrav

26 Maj 2022 - 08:47

Dagens Dubbel Jägersro 26/5

DD-1 10 Rackham
DD-2 4.5

2 rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
10 Rackham blir min andra spik i omgången. Han är ännu utan seger i år men att det är den hästen med högst kapacitet råder det inget tvivel om. Det är aldrig lätt att vinna från bakspår över kort distans på Jägersro men jag tycker att han står för klassen i gänget och han är van betydligt tuffare konkurrens. Det finns dessutom flera startsnabba ekipage där framme vilket bäddar för ett högt tempo på loppet.

Motbud
3 Adde S.H trivs över distansen och stod för många bra prestationer under fjolåret. Nu gör han årsdebut och behöver säkert något lopp i kroppen. Han är snabb från start och når han ledningen blir han inte lätt att besegra men det finns andra hästar i loppet som är intresserade av den positionen.

2 Racing Ribb och 4 Sandsjöns Enzo är båda intressanta bakom favoriten om dom skulle nå ledningen. Racing Ribb vann från den positionen över aktuell distans näst senast och de dagar Sandsjöns Enzo är på rätt humör är det en väldigt kapabel häst.

Min Vinnare: 10 Rackham
Spets efter 500m: 2 Racing Ribb / 3 Adde S.H / 4 Sandsjöns Enzo
Skrällen: 4 Sandsjöns Enzo
Rankingen A:10 B:3.2.4.7.9 C: 8.6.1.5

Dagens Dubbel 2 - 1640m Auto
4 Rapunzel har galopperat från start två gånger om på slutet men har sett jättefin ut efter galopp vid båda tillfällena. Hon är normalt inte osäker och nu är det autostart istället för voltstart vilket bäddar för en felfri avgång. Hon öppnade riktigt snabbt senast hon startade bakom bilen i ett lopp över kort distans på just Jägersro och från ledningen är det hästen att slå.

5 Kroatia Boko galopperade i årsdebuten och var aldrig med bakom bilen och det oroar såklart men hon var väldigt travsäker under fjolåret och vi får hoppas att det var en tillfällighet. Hon matchades tufft under fjolåret och gick bland annat 1.10.9 i en final av Stosprinten.

8 Jeopardy har jag trott mycket på i år och hon är väldigt fartfylld men hon har samtidigt haft väldigt svårt att sköta sig . Läget är vad det är men skulle hon sköta sig den här gången tänker jag inte spricka på henne nu när hon kanske blir lite bortglömd.

9 Nanny’s Girl behöver tempo på loppet för att komma in i matchen men hon har dokumenterad form och är speedig.

2 Gloria Line vet jag att Steen Juul håller högt och hon nämns som en av de bättre danska stona i sin årgång. Man har kanske inte riktigt fått den utdelning man har hoppats på med henne men hon är under utveckling och har fått ett par lopp i kroppen nu.

Min Vinnare: 4 Rapunzel
Spets efter 500m: 4 Rapunzel / 5 Kroatia Boko
Skrällen: 2 Gloria Line
Rankingen A:4.5 B:8.9.2.3.10.11 C:1.12.7.6

Lycka till

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto