DD Tips Jägersro Tisdag 25/8

Publicerad på 24 Aug 2020 - 20:02

DrTrav

DrTrav

24 Aug 2020 - 20:02

På tisdagen så avgörs Dagens Dubbel-spelet på Jägersro. Nedan följer mitt DD-tips.

bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
bet365/11/">Fasta odds på alla DD-lopp. KLICKA HÄR


DD Tips Jägersro Tisdag 25/8
DD-1: 9 Hail Mary
DD-2: 1,2,3,10,11

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

Dagens Dubbel 1 2640 m Autostart
9 Hail Mary har vunnit hela 12 av karriärens 15 starter. Han vann enkelt i ett litet fält från ledningen senast. Bakspår nu men han har efter strykningen av 2 Expensive fått rygg på startsnabba 3 Karat Band i starten så kan Per Lennartsson som kör åt Robert Bergh komma igenom vettigt och om han kan få till en bra styrning så tror jag han blir svår att stå emot när han sätter in slutstöten.

1 Guzz Mearas var duktig när han kom in som tvåa i finalen av SprinterMästaren tidigare i sommar. Innerspåret nu är inte det bästa så det finns en klar risk att han blir över från start. Skulle det lösa sig så kan han nypa en fin placering igen.

6 Tabasco C.D. fullföljde bra och kom in som femma i Ragnar Thorngrens Minne på Åby senast. Han är väldigt snabb iväg och nu är han nedstruken två hack. Skulle han ta sig förbi 3 Karat band som också är snabb från början så ligger vägen öppen för ledningen. Från spets så kan han bita ifrån sig länge.

3 Karat Band försvann med en startgalopp senast. Innan det var han duktig vid två raka segrar. Felfri nu så kan han öppna fort vid laddning så kommer Åke Lindblom till ledningen så provar han nog i spets så länge lampan lyser. Inte säkert att han kommer dit dock men med rätt resa så gör han inte bort sig.

10 Missing Tooma kommer från en seger. Tråkigt startspår nu men kan han få hjälp med att tempot hålls uppe så kan han avsluta loppet fort och då kan han ställa till med en överraskning.

11 Elmo Ice avgjorde till seger från dödens näst senast. Gången efter det blev han tvåa bakom Vitro Diablo. Iskallt utgångsläge nu men vid överpace på loppet så kan han ha vissa möjligheter.

Ranking DD-1: A 9 B 1,6,3,10,11 C 7,12,8,4
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Dagens Dubbel 2 2640 m Autostart
3 Champ Lane har vunnit fem av åtta starter hittills. Det blev en tidig galopp i Klass II finalen på Åby senast. Nu provar han den dryga distansen för första gången fast han har visat bra styrka tidigare så det tror jag han ska klara av. Kan Örjan Kihlström få till en bra styrning så kan bli att räkna med över upploppet.

2 Upset Face har inte vunnit sedan han vann årsdebuten i början av april. Perfekt startspår här och kommer han till spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

1 Booze var duktig när han tog ner den ledande Dali Pagadi från dödens till seger på Tingsryds milebana senast. Spännande läge här och med en eventuell lucka till slut så kan han ställa till med en rejäl överraskning.

11 Bythebook blev trött i ledningen i finalen av SprinterMästaren och kom in först som sexa bakom Don Fanucci Zet näst senast. Dåligt startspår nu men kan han få smyga med i en vettig rygg innan han sätter in attacken så kan han utmana om en framskjuten placering.

10 Mr Marvelous gjorde det godkänt som trea i ett lopp på Årjäng som vanns av Strong Pepper näst senast. Det slutade med en startgalopp senast. Barfota runt om nu för första gången och i ett felfritt lopp så kan han duga en bit mot det här motståndet.

4 Strong Heartbeat har inte varit som bäst på slutet men han har vunnit hälften av sina tolv starter. Han kan öppna fort och hittar Jörgen Westholm en bra väg med honom så kan han vara långt framme. Det blir barfota runt om och jänkarvagn för första gången vilket kan lyfta honom ett par snäpp.

5 Belker har lämnat Sten O Janssons träning och kommer ut i en mycket intressant debut i ny regi för Robert Bergh. Han har inte startat sedan mars så han är lite svårbedömd formmässigt men har han en bra dag så kan han bli att räkna med direkt i återkomsten. 

Ranking DD-2: A 3,2 B 1,11,10,4,5 C 6,9,8,7,12
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto