DD Tips Kalmar 16/11

Publicerad på 16 Nov 2021 - 13:19

DrTrav

DrTrav

16 Nov 2021 - 13:19

DD-tips Kalmar Tisdag 16/11
DD-1 7 Betting Pacer
DD-2 2,4,5,6,7,8,9
7 rader x 30kr = 210kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Här hittar vi min ide för omgången. 7 Betting Pacer är en häst som visat upp höga toppar och har andraplatsen i Stosprintern tidigare i år som toppen av isberget. Hon är van att tampas mot tuffa konkurrenter men möter ikväll mer passande motstånd. Enligt rapporterna från stallet har siktat på detta loppet i flera månadet. Betting Pacer kan öppna kvickt från start och det lär vara full laddning från start som gäller ikväll. Kim Eriksson får förtroendet i vagnen och lutar han sig bara bakåt och håller i tömmarna så är känslan att tränaren Niklas Robertsson har ställt i ordning ordentligt ikväll. Spik på Dagens Dubbel. 3 Hipster Am har tre raka segrar på kontot och vann senast enkelt via 10,5 sista 800m från ledning. För två starter sedan var taktiken densamma och den gången stannade klockan på 09,4 sista 700m. Formen är på topp och även Hipster Am är kvick iväg från start och har säkert siktet inställt på ledningen från start igen. Skulle han komma dit ökar segerchanserna och han är ett givet streck vid gardering.
Favoriten är 2 Niford des Baux, detta är en tuff sort som har hela elva segrar på sina 17 starter i livet. Han lever på sin styrka men har under året utvecklat sina snabbhet allt mer, Niford des Baux kan numera avsluta bra den sista biten också. Han kommer dock inte kunna blanda sig i spetskörning från start men Niford des Baux kommer sitter bra på det i ett andraspår direkt och kommer vara med där framme när mållinjen närmar sig på nytt. Jag plockar dock bort på systemet och sparar på så sätt streck.
Min Vinnare: 7 Betting Pacer
Spets efter 500m: 7 Betting Pacer / 3 Hipster Am
Skrällen:
Ranking: A 7,3 B 2,1,10,4,12,9 C 5,8,6,11
Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
8 Argo Lux har nu gjort två starter för tränaren Per Nordström. Argo Lux har gjort okej utan att sticka ut. Men detta är en femåring som besitter bra kunnande i grunden och har visat bra fart i sin tidigare regi. Ikväll är det anmält barfota runt om för första gången vilket är spännande och har man nu tagit kliv formmässigt med lopp i kroppen kommer han vara med och utmana om segern ikväll trots utgångsläget.
7 Global Action är allround femåring som kommer med bra form. I den senaste starten vann man ohotat. Global Action kan öppna kvickt från start och även om spåret är en bit ut så är man ett givet segerbud här i avslutningen ikväll.
Nämner även skrällen 4 Eppur Si Mouve som kommer ifrån en prestation man bara är att glömma. Han fick bakas sist efter haft ett iskallt utgångsläge och fick sen ett snällt lopp invändigt. Ikväll är förutsättningarna bättre och är bara formen bibehållen kommer Eppur Si Mouve kunna stå för en bra prestation ikväll.
9 Awesome Kronos är en kapabel travare som tidigare i år segrat på V75. Bakspåret är inte ett plus men skulle det lösa sig någorlunda längs vägen är detta en farlig individ att lämna utanför systemet.
Min Vinnare: 8 Argo Lux
Spets efter 500m:
Skrällen: 4 Eppur Si Mouve
Ranking: A 8,7 B 4,9,5,2,6,10,1 C 11,3,12
Lycka till
DrTrav


Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto