DD Tips Kalmar & Bollnäs 22/10

Publicerad på 22 Okt 2021 - 14:41

DrTrav

DrTrav

22 Okt 2021 - 14:41

DD-tips Kalmar & Bollnäs Fredag 22/10
DD-1 2,5
DD-2 2,7,9,15
8 rader x 30kr = 240kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 2640m volt
2 Huis Clos lever på sin styrka och gynnas av att det ikväll är längre distans. I den senaste starten vann man enkelt efter att kört sig fram till dödens med varvet kvar. Dock är han ingen blixt från start och kommer inte kunna utnyttja det fina utgångsläget. Men istället tål Huis Clos att gå hela vägen in i mål och kommer bli tuff att stå emot den sista biten. Formen är bra hos både hästen och stallet vilket gör att det blir mitt förstastreck i loppet.
Dubblar ändå systemet med 5 Ego Sisu som är stabil och öppnar bra från alla spår i volten, även om bricka fem såklart inte är det mest optimala. Men ikväll är jag ändå inne på att kusken Markus Niklasson tidigt kan sitta i ledningen med Ego Sisu och väl i den positionen blir man sen hästen att slå för övriga. Ikväll har man dessutom fått ett lopp i kroppen efter lång vila och även om man vann comebacken senast på bra sätt via 1.14 sista 1000m så kan vi räkna med en vassare prestation nu.
4 Akilles Face är är en individ med mycket hög kapacitet men samtidigt är han hopplöst osäker. Felfri har man såklart bra chans att blanda sig i segern, men när man är streckad till 14% och bara travat i en av de senaste tolv starterna så måste jag välja att avstå. Till singelprocent hade det såklart varit en intressant skräll, men inte som det är i nuläget.
Nämner även 1 Hello It's Me som kommer till kvällens start med bra form och skulle kunna var den som får loppet här i rygg på ledaren. Skulle sen bara luckan uppenbara sig blir hon bli farlig tillslut.
Min Vinnare: 2 Huis Clos
Spets efter 500m: 5 Ego Sisu
Skrällen:
Ranking: A 2,5 B 4,1,3,7,6,8 C 12,13,10,9,11
Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
7 Jano di Quattro är inte helt att lita på, men samtidigt är detta en häst med bra kunnande och inställning. Vid flera av galopperna har hon ändå kommit tillbaka bra och slutat på de framskjutna placeringarna. I den senaste starten tävlade hon med skor runt om, men ikväll är det anmält barfota bak vilket är den balans som hon tävlat mestadels med. Jano di Quattro har bra styrka och tål att göra en hel del jobb själv i loppen och att distansen är 2600m ikväll ses bara som ett plus. På sex försök över den aktuella distansen har det blivit två segrar och två andrapris.
2 Strong Caviar visade att formen sitter där i den senaste starten och detta är en individ som vet vart mållinjen befinner sig. Ikväll är det debut på Svensk mark och hästen bör duga bra för klassen. Dessutom får man Jorma Kontio upp i vagnen vilket är ett klart plus.
Skrällen är 9 Gladiator Mearas som gjorde comeback i den senaste starten efter ett uppehåll på tre månader. Hon såg fin ut i loppet men när man ryckte tussarna blev Gladiator Mearas lite het och sprang upp i vagnen på Jano di Quattro, och galopperade. Men nu med ett lopp i kroppen och lite mer flyt med positionerna kan detta vara en skräll att betala för ikväll.
Nämner även 15 Lyckans Olov som inte vinner så ofta men som står ofta för bra prestationer. Med många osäkra konkurrenter med i loppet kan det bli några galopper i loppet vilket gör att Lyckans Olov bjuds in från sitt femtonde spår. Med Örjan Kihlström i vagnen växer ekipaget och till 8% känns det intressant.
Min Vinnare: 7 Jano di Quattro
Spets efter 500m: 7 Jano di Quattro
Skrällen: 9 Gladiator Mearas
Ranking: A 7,2 B 9,15,12,8,13,10,6,3 C 11,1,4,14,5
Lycka till
DrTrav


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto