DD Tips Kalmar Fredag 21/8

Publicerad på 21 Aug 2020 - 15:01

DrTrav

DrTrav

21 Aug 2020 - 15:01

Ikväll är det Kalmar som gäller för Dagens Dubbel-spelet. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Kalmar Fredag 21/8
DD1: 13,15
DD2: 2,3,5

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Voltstart
15 Wild Love har gjort det bra på slutet. Hon kom med en stark avslutning till seger i ett lopp på Axevalla under StoChampionatshelgen för tre starter sedan. Dubbla tillägg över medeldistans är tufft men det är en stenhård märr som har en vass spurt att tillgå så sitter hon i en vettig position inför avgörandet så fäller hon många hästar till slut.

13 Princess S.W. har gjort det bra med 11 segrar på 21 starter. Hon har springspår på tilläggsvolten nu så prickar Peter Untersteiner bra från start så tror jag det blir en offensiv styrning och då är det inte omöjligt att hon sitter i spets efter ett halvvarv. Skulle så bli fallet så stiger hennes chanser här. Hon tål dock att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas och löser det sig med positionerna så kan hon ta en ny vinst här.

10 Ritz Guiness kom snett på det näst senast och kom i mål helt okörd. Gången efter det så klev hon runt sitt motstånd på ett bra vis till seger. Får hon ett passande lopp så kan hon blanda sig i segerstriden igen.

11 Ofelia O.E. gör ofta bra lopp fast hon är trög ut och från ett fjärdespår i volten här blir det knappast någon Snabbare start. Hittar Johan Untersteiner en bra väg med henne så kan hon ha vissa möjligheter här.

3 La Paradeta fick lite för långt fram men avslutningen var okej och hon kom in som sexa i ett lopp som vanns av Gaya De Pervenche senast. Hon har 20 meters försprång jämfört mot de mer betrodda hästarna nu och kan hon dra fördel av det så kan hon vara med och utmana om en framskjuten placering.

Ranking DD-1: A 15,13 B 10,11,3,8,1 C 6,5,14,12,9,7,4,2

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
3 Look Håleryd avslutade positivt i skymundan och kom in som fyra bakom Pleasure For Cash som vann Klass I finalen på Åby senast. Han är bara medelsnabb ut och kort distans är väl kanske inte hans bästa men med rätt resa här så kan han bli att räkna med över upploppet.

2 Victory Lee fick lägga alldeles för mycket krafter i en för tuff öppning senast. Han fullföljde ändå starkt och kom in som trea bakom Velegance som var först i mål. Öppnar han lika fort den här gången och om han kan hushålla med krafterna där framme i täten så kan han bli svår att fånga in.

5 Spartak Face gick bra som tvåa bakom Eclipse Am näst senast. Han hade ett dåligt läge och han fick gå ute i spåren och det gick inte att ta så mycket då så han kom in först som femma i ett lopp som vanns av Mahara Gutha från ledningen senast. Läget nu är mycket bättre och får han ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden här.

4 Valour Kronos vill även han till ledningen. Det kan dock kosta en del att nå den positionen men skulle han komma till täten så stiger hans chanser här.

11 Zlatan Knick var inblandad i den våldsamma öppningen senast där han fick ta över från Victory Lee efter ett halvvarv. Han tröttnade sedan och kom in som femma. Besvärligt utgångsläge nu men skulle tempot bli högt så kan han dra fördel av det till slut.

1 Mellby Empire har ett intressant utgångsläge. Får han en fin smygare på innerspår så kan han med en eventuell lucka till slut ställa till med en rejäl överraskning.

Ranking DD-2: A 3,2,5 B 4,11,1 C 10,6,9,7,12

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto