DD Tips Mantorp 20/12

Publicerad på 20 Dec 2021 - 16:11

DrTrav

DrTrav

20 Dec 2021 - 16:11

DD-tips Mantorp Måndag 20/12

DD-1 2,5,6,9
DD-2 3 Claw

4 rader x 50kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
6 Nanna Tooma har två andraplatser och en seger på sina tre senaste starter. Hon är ofta med långt framme i loppen och är en vass avslutare. Per Lennartsson körde senast och sitter återigen i vagnen ikväll vilket är ett plus. Kommer man bara till från start ikväll och får lifta med i ryggarna så kommer Nanna Tooma fälla många den sista biten.

9 Lady Larissa stod för en rejäl prestation senast när han gick utvändigt om ledaren hela vägen och satte nosen först över linjen. Att man såg lite trött ut tillslut är inte mycket att säga om. Lady Larissa tål att göra en hel del jobb själv och ska även hon räknas tidigt i detta loppet.

5 M.T.Penelope besegrade Nanna Tooma på Eskilstuna för tre starter sedan. Då fick M.T.Penelope bestämma tempot framme i ledningen och gick sen undan till en säkert seger. Hon kan öppna kvickt och skulle M.T.Penelope återigen komma till ledningen ökar också segerchansen. Carl Johan Jepson sitter i vagnen vilket är ett plus.

Skrällen är 2 La Suora M.L som tidigare har visat att hon kan gå bra tider i ruffare sammanhang. I den senaste starten vann man dessutom, men det ska sägas att loppet var ihåligt och prestationen som krävdes var inget extra. Men när vi ikväll får 5% på La Suora M.L så känns det som en given skräll att betala för. Utgångsläget är dessutom bra.

Min Vinnare: 6 Nanna Tooma
Spets efter 500m: 5 M.T.Penelope
Skrällen: 2 La Suora M.L
Ranking A: 6,9,5 B 2,1,11,7,3,12 C 8,10,4

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
Här hittar vi min spik på DD, 3 Claw som jag väljer att ta ställning för till 31%. I den senaste starten var man ute på V75 och fick göra jobbet som första häst i tredjespår och även om man aldrig riktigt kunde gå i närkamp den gången så höll man fart hela vägen in i mål. Ikväll är motståndet aningen enklare och utgångsläget är bra. Claw är min ledare av loppet och väl i den positionen ska också segerchansen vara god. Jag spikar när procenten är tilltalande.

Motbud
5 Awesome Kronos gick i ledningen senast och borde i mitt tycke hållit bättre efter att det inte gått alltför fort under vägen. Men om man ska hitta några förklaringar till insatsen så var det första gången på länge som han tävlade med skor på hovarna. Skor blir det även ikväll och mycket talar dessutom att man kommer få göra jobbet själv. Men distansen är mer passande nu och kapacitet finns det i Awesome Kronos och presterar han bara på topp ikväll är han med och gör upp om segern. Främsta motbudet på min spik.

Min Vinnare: 3 Claw
Spets efter 500m: 3 Claw
Skrällen:
Ranking A: 3 B 5,9,7,1,11,10,8 C 2,4,12,6

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto