DD Tips Mantorp 28/3

Publicerad på 28 Mar 2022 - 11:27

DrTrav

DrTrav

28 Mar 2022 - 11:27

DD-tips Mantorp Måndag 28/3

DD-1 10 Hipster Am
DD-2 1,5,7,8,10

5 rader x 40kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
10 Hipster Am gör ikväll en spännande årsdebut. Han imponerade vid segrarna under 2021 och visade då upp både snabbhet och styrka som räcker långt för ett lopp som detta. Visst är utgångsläget inte optimalt över kort distans och det får inte strula för mycket från bakspåret ikväll men Stefan P Pettersson ska utrusta Hipster Am med amerikansk vagn, vilket är första gången för honom och känslan är att vi kommer få se en bra prestation direkt ikväll. Given förstahäst och spik på DD. 

3 Goodlookin’ Peppar trivs över kort distans och var i den senaste starten ute i monté och satte då nosen först. Nu är man tillbaka för sulky och skulle detta ge en extra effekt ikväll kommer Goodlookin’ Peppar vara med långt framme på nytt.

2 Japiro Queen är kvick iväg från start och kort distans ses som ett plus för hästen. Han är den troliga ledaren av loppet och trots att formen är ett frågetecken plockas han med på kupongen här. Kommer kunna leda länge.

Min Vinnare: 10 Hipster Am
Spets efter 500m: 2 Japiro Queen
Skrällen: 2 Japiro Queen
Ranking A: 10 B 3,2,9,4,7,5 C 8,1,11,6

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
10 Inspiration har en formkurva som pekar uppåt, han kommer nu med två positiva insatser i ryggen inför ikväll. Då har det handlat om kort distans och ikväll är det medeldistans vilket inte är någon nackdel. Inspiration är tuff och rejäl, han tål att göra en hel del jobb på egen hand och skulle det bli lite tempo på inledningen av loppet kommer Inspiration bli tuff att stå emot tillslut här.

8 Broadway Oro fick visade fin utveckling under slutet av 2021. Broadway Oro kommer nu med fyra segrar på sina åtta senaste starter och när han väl satte nosen först över linjen har också prestationerna varit imponerande. Utgångsläget är dock missgynnande ikväll men även Broadway Oro tål att göra en hel del jobb på egen hand. Travar han hela loppet ikväll är Broadway Oro en given utmanare om segern.

1 The Eagle har bättre utgångsläge än de två ovan nämnda och är min troliga ledare av loppet från start. En position The Eagle visat sig trivas i, på sina fyra försök i spets har det blivit tre segrar och en andraplats. Formen är dock ett frågetecken här i årsdebuten, men har Björn Goop sin häst i ordning här leder man länge.

Min Vinnare: 10 Inspiration
Spets efter 500m: 1 The Eagle
Skrällen:
Ranking A: 10,8,1 B 5,7,4,2,3 C 9,11,6

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto