DD Tips Momarken 19/3

Publicerad på 18 Mar 2022 - 13:28

DrTrav

DrTrav

18 Mar 2022 - 13:28

Dagens Dubbel Momarken 19/3
DD-1 2 Chapuy
DD-2 1,4,7,11,12
5 Rader x 50kr= 250kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
På Dagens Dubbel så landar singelstrecket på Åke Lindbloms 2 Chapuy. Detta är en startkatapult som här fått spännande förutsättningar. Det är dessutom anmält barfota runt om vilket är spännande. Trots flera startsnabba med i loppet så är Chapuy min givna ledare efter en bit och i den positionen över 1640m är han hästen att slå. Även om Momarken har ett långt upplopp som kommer bli utslagsgivande ser jag inte vem som här ska trycka upp tempot utvändigt om Chapuy och när vi får omkring 30% på strecken kommer jag spika.
Motbud
4 Bill's Man är en mer meriterad herre än Chapuy men kommer inte kunna ta sig förbi honom från start och då väntar ett tuffare lopp för Frode Hamres travare. Även om Bill's Man gör det bra jämt och ständigt så kommer lopp scenariot bli avgörande för mig och jag tror inte han plockar ner Chapuy utvändigt.
5 Remarkable Feet har växt in i gulddivisionen på ett bra sätt nu och andraplatsen senast på Axevalla var mersmakande. Formen är på topp och skulle Jörgen Westholm hitta en bra position från start vet vi att hans travare går hela vägen in i mål.
Min Vinnare: 2 Chapuy
Spets efter 500: 2 Chapuy
Skrällen:
Rankingen: A: 2 B 4,5,10,8,1 C 7,3,6,9
Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
1 Strong Heartbeat var inte som bäst senast som hårt betrodd på V75, men innan dess har det blivit två raka segrar på V75. Senast var heller inte distansen optimal och att det är 2140m idag är ett plus. Strong Heartbeat kan öppna kvickt och från bricka ett är han den troliga ledaren av loppet, väl i den positionen har det blivit sex segrar på åtta försök. I spets är segerchansen god även om jag kommer att gardera.
Tidig för mig är 4 Hulken Sisu som visserligen inte vinner så ofta men som trots detta visat upp bra kapacitet för klassen. Frode Hamre tränar och i den senaste starten visade Hulken Sisu att formen är på topp när han fick göra jobbet i dödens sista varvet. Klaffar det bara någorlunda med positionerna under loppet så ska man inte nonchalera Hulken Sisu här.
7 Legend Act är en fin häst som kommer med en färsk seger i bagaget, då besegrade man ett par av dagens motståndare och skulle det strula för Strong Heartbeat från innerspåret så är Legend Act en tidig utmanare om segern.
Kioskvältaren är 11 Super Winner som visserligen gynnas av bakspår idag, men detta är en individ som besitter hög kapacitet och som nu kommer med två lopp i kroppen. Att segerchansen är högre än de 2% man är spelad på i nuläget är given och för den som garderar lite större i avslutnginen ska han inte glömmas bort.
Min Vinnare: 1 Strong Heartbeat
Spets efter 500: 1 Strong Heartbeat
Skrällen: 7 Legend Act / 11 Super Winner
Rankingen: A: 1,4 B 7,11,12,2,3,9,10 C 6,5,8
Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto