DD Tips Örebro 28/2

Publicerad på 28 Feb 2022 - 11:03

DrTrav

DrTrav

28 Feb 2022 - 11:03

DD-tips Örebro Måndag 28/2

DD-1 10 Massive Speed
DD-2 1,6,10,14

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  2100m auto
10 Massive Speed visade gryende form senast efter en vass avslutning. Detta är en individ som inte missgynnas fullt lika mycket av bakspår som de allra flesta. Han lever på sin avslutnign och när fomren är i ordning kan han emellanåt flyga den sista biten över upploppet. Motståndet är likvärdigt med den senast och skulle det bli lite tempo på loppet ikväll så gynnas Massive Speed. Knapp förstahäst i ett jämnspelat lopp.

8 Amerindienne gjorde årsdebut i den senaste starten och stod direkt för en klart bra prestation när han fick göra jobbet i dödens hela vägen. Nu med det loppet innan för västen lär formkurvan vara framflyttad en hel del tills ikväll. Utgångsläget är såklart inte optimalt, men skulle det lösa sig någorlunda med positionerna under loppet så står sig Amerindienne klart bra kapacitetsmässigt ikväll.

1 Västerbo HighScore visade form i den senaste starten efter en vass avslutning, gången före satt han fast med sparade krafter i mål. När Västerbo HighScore tävlar på topp håller han hög kapacitet för klassen. Jag minns bland annat prestationen på V75 för tre starter sedan när han via 10,9 sista 800m var nära att slå av Phoenix Photo på linjen. Han blir över från start ikväll men skulle det bara lösa sig längs vägen är man med och utmanar om segern på nytt.

Min Vinnare: 10 Massive Speed
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 10,8 B 1,7,5,4,11,3,6 C 2,12,9

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
6 Django Silver har visat fin utveckling hos Ulf Stenströmer och blir bara bättre och bättre för varje start. Enda gången han har missat pallen för Stenströmer är senast, då blev Django Silver blev för pigg babok bilen och galopperade bort sina chanser innan loppet var igång. Ikväll slipper han bilen och har dessutom fått ett spännande utgångsläge med springspår på start. Dessutom är det Ulf Ohlsson som sitter i vagnen ikväll. Det mesta talar på förhand för att Django Silver sitter i ledningen efter en bit och väl i den positionen är han sen hästen att slå för övriga.

1 Overdose har ni fått ett lopp i kroppen och borde ha en formkurva som pekar uppåt ikväll. Från bricka ett kommer man kunna få ett passande lopp ikväll och utan strul längs vägen fäller han många den sista biten.

10 Goodlookin' Pepper har varit ute i tuffa lopp på slutet och där av att man har två nollor överst i programraden. Men dessförinnan har han visat bra form och dessutom har tränaren Maria Törnqvist bra form på hela stallet för dagen. Goodlookin' Pepper är van att tampas mot tuffare motstånd än vad han ställs emot ikväll och kommer han bara iväg från sitt snäva spår på tilläggsvolten så är han med och gör upp segern ikväll.

Min Vinnare: 6 Django Silver
Spets efter 500m: 6 Django Silver
Skrällen:
Ranking: A 6,1,10 B 14,13,3,2,7,9,11,8 C 12,5,15,4

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto