DD Tips Örebro Torsdag 17/9

Publicerad på 17 Sep 2020 - 13:33

DrTrav

DrTrav

17 Sep 2020 - 13:33

Dagens Dubbel-spelet avgörs ikväll i Örebro. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Örebro Torsdag 17/9
DD1: 1,3,11
DD2: 6,11

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 1640 m Voltstart
1 Hollywood Trick tog karriärens första seger i den senaste starten. Han tävlade då barfota runt om för första gången och det gav ett fint resultat när han vann på ett bra vis från ledningen. Här tror jag på tidig ledning igen och från spets så kan han bli svår att fånga in över den korta distansen.

3 Solkattens Ferrari var duktig tvåa bakom Napoleon Cash näst senast. Han jagar sin första seger och nu är det anmält barfota runt om för första gången. Med rätt resa här så kan han slå till med en seger.

11 Uruguay Broline startade tätt och var inte lika bra som tidigare senast. Nu har hon fått ladda om och från springspår på tilläggsvolten så kan hon vid en lyckad start sitta bra till direkt. Klaffar det med löpningsförloppet så kan hon duga en bit mot det här gänget.

8 Raoel Attack har gjort det bra även om han inte har någon seger i raden. Han höll farten bra och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Valle E.W. senast. Nu rycker man alla skor på honom och faller det väl ut så kan han vara långt framme.

6 The Trick Vick är segerlös efter 28 starter. Han gick rätt okej som trea bakom Ornello senast. Intressant med Per Lennartsson i vagnen för första gången och har han en bra dag så kan han ha vissa möjligheter här.

Ranking DD-1: A 1 B 3,11,8,6 C 7,12,2,13,4,9,14,15,5

Dagens Dubbel 2 2640 m Voltstart
6 Hefner Am vann från ledningen senast. Lopp i kroppen nu kan ha för fram honom en del till den här starten. Han kan öppna bra från springspåret och skulle ledningen nås så kan han bli svår att plocka ner.

11 Västerbo Imtheman har vunnit 8 av 17 starter hittills i karriären så han vet var mållinjen ligger. Han gick en bra upphämtning efter galopp senast. Felfri nu och om det klaffar med löpningsförloppet så kan han duga mot det här motståndet.

13 Love No Pain gjorde bort sig med en tidig galopp i ett uttagningslopp till Derbystoet senast. Kan hon hålla sig till rätt gångart nu så har hon ett intressant läge med ensam från springspår på tilläggsvolten. Vid en lyckad start så kan hon sitta bra till direkt. Får hon ett passande lopp så kan hon utmana om en framskjuten placering.

15 Digital Science har varit borta sedan april så formen nu är ett frågetecken. Han är stark och är han inte alltför ringrostig i comebacken här så kan han ha vissa möjligheter.

7 Gipsy De Chamant har bara har vunnit en gång på tolv försök. Den segern togs för fem starter sedan från ledningen på Rättvik. Hon har efter det varit jämn och säker. Hon tog ledningen och släppte och hängde sedan med bra som tvåa bakom Equal To None näst senast. Hon hade problem med travet och fick startförbud efter det senaste loppet. Hon kan öppna fint så kan hon slinka ner i en hygglig position här så kan hon nypa en fin placering igen.

Ranking DD-2: A 6 B 11,13,15,7,3,10 C 9,8,12,14,2,5,4,1 

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto