DD Tips Romme 18/2

Publicerad på 18 Feb 2022 - 10:30

DrTrav

DrTrav

18 Feb 2022 - 10:30

DD Tips Romme Fredag 18/2
DD1: 3,4,7
DD2: 4 Gladiator Mearas
3 rader x 70 kr = 210 kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
4 Todin är en Norsk gäst som kommer med fina meriter, bland annat har han tampats mot Norge-eliten bland kallblod. Nu återkommer man dock efter lite vila vilket gör formen svårbedömd. Men med tanke på resan man gör denna fredagskväll kan vi räkna med att Todin kommer väl förberedd. Han kan öppna kvickt och är den troliga ledare av loppet från start, väl i den positionen blir man en tuff nöt att knäcka om Todin är i sina sunda vätskors lag. Dock kastar vi in brasklappen att skort på hovarna är ytterligare ett frågetecken, han har gått barfota runt om i sina senaste starter. Men på ren kapacitet är han huvudet högre än sina konkurrenter men det är samtidigt givet att gardera ikväll.
Nämner 3 Vill Solen som återkom efter ett och ett halvt års frånvaro senast. Då gjorde man det bra som fyra bakom Bellfaks och nu med den genomköraren i kroppen lär formkurvan vara framflyttad en held del tills ikväll. Skulle det saknas lite i favoriten Todin är Vill Solen den givna utmanaren på förhand.
Draget är 7 Gott Klirr som inte kommer till kvällens start med en speciellt rolig programrad. Men detta är en individ som besitter bra fart i grunden och skulle han få ut sin fulla kapacitet på tävlingsbanan ikväll duger han gott för att utmana om segern ikväll. Till kvällens start har man fått en genomkörare i kroppen och dessutom hoppar Jan-Olov Persson själv upp i vagnen, vilket är spännande. Till endast 7% är spelvärdet högt och jag plockar med honom på kupongen.
Min Vinnare: 4 Todin
Spets efter 500m: 4 Todin
Skrällen:
Ranking: A 4,3,7 B 11,6,9,2,8 C 5,10
Dagens Dubbel 2 - 2640m volt
4 Gladiator Mearas kommer med två raka segrar i bagaget till kvällens start. Senast var man ute på V75 och imponerade då tillsammans med Rikard N Skoglund. Han har segrat över distansen tidigare och ikväll är Mats E Djuse tillbaka i vagnen. Gladiator Mearas är allround och kan vinna både från ledningen och på speed. Detta gör att Mats E Djuse som sitter i vagnen har flera alternativ på taktik ikväll. Formen är på topp och ska med en liknande insats som senast vara ett givet segerbud på nytt.
3 Cuenca återkommer efter längre uppehåll vilket gör formen svårbedömd, men det ska sägas att Cuenca segrat direkt efter vila tidigare och det gåt inte att nonchalera honom ikväll. Han är en speciell individ som inte alltid håller sig till trav, men de gånger han går felfritt står han för gedigna prestationer. Kapacitet finns i Cuenca som ska räknas tidigt vid gardering.
Skrällen är 1 Charlie Brodde som i den senaste starten visade prov på bra form. Utgångsläget är spännande ikväll och Charlie Brodde är garanterad ett bra lopp. Skulle det lösa sig med positionerna under slutvarvet är detta en 2% som kan flytta på sig tillslut.
Min Vinnare: 4 Gladiator Mearas
Spets efter 500m: 4 Gladiator Mearas
Skrällen: 1 Charlie Brodde
Ranking: A 4 B 3,1,2,6,10,7,11 C 9,5,8
Lycka till
Drtrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto