DD Tips Romme 3/1

Publicerad på 3 Jan 2022 - 13:16

DrTrav

DrTrav

3 Jan 2022 - 13:16

DD Tips Romme Måndag 3/1

DD1: 5,6
DD2: 2,6,10

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
6 Ilos Sansibar är en sexåring som vet vart mållinjen befinner sig. Han kommer till Sverige med tre raka segrar i ryggen och har tolv segrar på sina 26 starter i livet. I den senaste starten vann man från dödens och Ilos Sansibar har vid flera tillfällen imponerat. Det som dock är ett frågetecken ikväll är utgångsläget, spår fyra i volten är lurigt men kommer man bara iväg felfritt ska segerchansen var hög på nytt.

Därbakom framhåller jag 5 Commander Victory som är tuff och rejäl. Han besitter god styrka och kommer gå hela vägen in i mål. Commander Victory står bra inne i loppet och till låg procent betalar jag för honom ikväll.

Nämner även 13 Shehuntyoudown som ikväll har ett tufft utgångsläge men formen är bra. I den senaste starten körde Rikard N Skoglund för första gången och det slutade med seger trots att Shehuntyoudown fick göra jobbet i dödens. Skoglund sitter upp i vagnen på nytt och utan strul i spåren under slutvarvet kommer Shehuntyoudown fälla många den sista biten.

Min Vinnare: 6 Ilos Sansibar
Spets efter 500m:
Skrällen: 5 Commander Victory
Ranking: A 6 B 5,13,8,7,4,2 C 11,1,12,3,14,10,4

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
2 Wagger Zacker gjorde en mini comeback senast och höll då okej från ledningen, nu med det loppet i kroppen bör formkurvan vara framflyttad en hel del tills ikväll. Utgångsläget är perfekt ikväll, och man är den troliga ledaren av loppet på nytt. Väl i den positionen är man hästen att slå för övriga. Skulle det dessutom inte bli ledningen från start så går Wagger Zacker även bra bakifrån. Förstahäst

6 Amiral Lima kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start, han rundade då samtliga från dubbla tillägg. Formen är bra och han går både i tät och bakifrån. Sofia Adolfsson sitter i vagnen och kommer troligen söka position från start för att utnyttja Amiral Limas tunga avslutning den sista biten.

Nämner även 10 Precious Thing som vet var mållinjen befinner sig. Hon kommer med tre raka segrar på kontot och håller toppform för dagen. Hon missgynnas dock ikväll av bakspår men vid gardering är det farligt att plocka bort Jörgens S Erikssons segermaskin.

Min Vinnare: 2 Wagger Zacker
Spets efter 500m: 2 Wagger Zacker
Skrällen:
Ranking: A 2,6,10 B 5,4,9,1 C 8,11,7,3,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto