DD Tips Romme 9/1

Publicerad på 8 Jan 2022 - 23:01

DrTrav

DrTrav

8 Jan 2022 - 23:01

DD Tips Romme Söndag 9/1

DD1: 3,6,8,9,10,12
DD2: 10 Anna Montana

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
10 Red Hot Roadster visade full form som tvåa efter en rejäl avslutning från tredje utvändigt så sent som i måndags under V64-omgången som flyttades från Eskilstuna till Romme. Till dagens start förstärks men även av Oskar J Andersson i vagnen som känner hästen väl sedan tidigare. Utan för strul längs vägen kommer han med sin form och rappa avslutning kunna speeda ner samtliga idag och ta en välförtjänt seger här. 

9 Reven Dejavu visade senast att han kan prestera bra med skor på hovarna även om han känns något missgynnad av sko-tvånget. Att formen sitter där visade han däremot och även om utgångsläget idag inte är till Reven Dejavus fördel idag så lär vi kunna vänta ett offensivt upplägg trots allt. Med ett tidigt avancemang skulle han till och med kunna få överta ledningen efter en bit. Motståndet är enklare idag än vad man är van vid och ska oavsett upplägg på loppet tidigt räknas in i segerstriden.

6 Man Of Steel gick i den senaste starten i mål med krafter sparade. Han kan öppna kvickt den första biten om man laddar iväg med honom. Man Of Steel kommer kunna sitta bra till i loppet och från han sen spara speeden in i det sista kan man fälla samtliga över upploppet.

Min Vinnare: 10 Red Hot Roadster
Spets efter 500m:
Skrällen: 6 Man Of Steel
Ranking: A 10,9 B 6,3,8,12,11,5 C 7,4,1,2

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
10 Anna Montana har utvecklats fint på slutet och var i den senaste starten ute i en tuff V75-final som vanns av löftet Ikaros Sisu, Anna Montana avslutade då 11,1 sista 600m. Vid segrarna på slutat har hon dessutom imponerat. Formen är fortsatt god och i dagens start är motståndet enklare. Det ser även ut på förhand att kunna bli en lite körning från start vilket Anna Montana skulle kunna profitera på. Men oavsett så kommer hennes avslutning bita bar tillslut, och Anna Montana är min förstahäst i loppet och spik på DD. 

4 Navona är helt att lita på men som när hon fungerar besitter högt kunnande. I den senaste starten fick vi se prov på hennes höga toppar när hon tog en enkel seger från ledningen. Med en liknande prestation idag utmanar Navona på nytt om segern pånytt.

Nämner även 1 Graces Candy som har tagit tre av sina fyra segrar från ledningen och skulle hon lyckas hålla upp innerspåret från start idag kommer Graces Candy leda loppet länge. Streckas vid större gardering.

Min Vinnare: 10 Anna Montana
Spets efter 500m: 1 Graces Candy / 4 Navona
Skrällen:
Ranking: A 10,4 B 1,9,3,11,2,6 C 8,5,7

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto