DD Tips Solänget 21/9

Publicerad på 21 Sep 2021 - 15:13

DrTrav

DrTrav

21 Sep 2021 - 15:13

DD-tips Solänget Tisdag 21/9
DD-1 4,7
DD-2 9 Rome Pays Off
2 rader x 100kr = 200kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Breeders' Crown för treåriga hingstar och valacker.
7 Immanuel K. är härdad från de tuffaste tuffaste årgångsloppen under året och var bland annat fyra i korta E3-finalen från positionen utvändigt om ledaren. Det var en bra prestation där Immanuel K. fick visa upp sin fina inställning. I den senaste starten fick han en omöjlig uppgift i kriterieuttagningen, han låg sist med 500m kvar och det gick inte att plocka in i en snabb avslutning. Formen är bra och kommer man bara till vettigt från start ikväll är man med och utmanar om segern.
4 Global Concept var obesegrad i fem raka starter inför senast, då fick man ge sig mot två smygköra konkurrenter. Men prestationen i sig var mer än godkänd då Global Concept tvingades göra jobbet utvändigt om ledaren. Han avslutade ändå vasst via 11,5 sista 800m. Ikväll är motståndet återigen tufft men med en liknande prestation som senast kombinerat med ett något mer gynnsamt upplägg så ska segerchansen vara god på nytt.
Framhåller även 8 Mellby Joker som duger bra sett till kapacitet men som ikväll fått ett tufft utgångsläge. Behöver såklart en del tur härifrån men skulle det lösa sig någorlunda har han hårdhet för att plocka ner många den sista biten. Hamnar dock precis utanför systemet ikväll.
Min Vinnare: 7 Immanuel K.
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 7,4 B 8,3,10,6,12,11,1 C 9,5,2
Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Breeders' Crown för fyraåriga hingstar och valacker.
9 Rome Pays Off har varit ute i två stora finaler under året och slutat tvåa i båda. Som ni förstår är detta e fyraåring med högt kunnande. Han fick se sig besegrad av Önas Prince i både Kungapokalen och Sprintermästaren. Rome Pays Off står alltid för gedigna och bra prestationer. Med kanske främsta motbudet struket på förhand ökar såklart segerchanserna. Från bricka nio kommer man kunna sitta bra på det i ett andraspår direkt. Tar ställning och spikar.
Motbud
7 Readly Lavec är en segervan individ som vet vart mållinjen befinner sig. Han har segrat i sju av sina elva starter i livet. Senast var man ute i finalen av Svenskt Travderby och gjorde det klart godkänt i en snabb avslutning. Kommer man bara till någorlunda från start här ikväll är man ett givet segerbud i loppet. Gynnas såklart av en invändig strykning också.
2 Amalencuis B.B. tränas av skickliga Timo Nurmos och stod för en imponerande upphämtning efter galopp för två starter sedan. Senast blev det startgalopp som betrodd i ett uttagningslopp till Svenskt Travderby. Formen är fortsatt vara bra och håller han sig bara till rätt gångart denna gången kommer han sluta långt framme.
Min Vinnare: 9 Rome Pays Off
Spets efter 500m:
Skrällen: 2 Amalencuis B.B.
Ranking: A 9,7,2 B 10,5,12,1,6 C 8,4,11
Lycka till
Dr Trav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto