DD Tips Solvalla & Åby 6/10

Publicerad på 6 Okt 2021 - 14:47

DrTrav

DrTrav

6 Okt 2021 - 14:47

DD Åby & Solvalla 6/10
DD-1 5 Kirsi Boko
DD-2 6.9
2 rader x 100kr = 200kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
5 Kirsi Boko var klar favorit senast men svek från ledningen den gången och var sämre än tidigare men jag tycker att hon står för klassen i gänget här och skulle t.om. kunna vinna det här loppet från dödens om hon tävlar på topp. Jag har inte kunnat läsa mig till någon orsak till att hon var sämre senast men när man tar ut henne så pass fort igen får vi anta att hon är i ordning. Hon är snabb från start och skulle hon komma till ledningen ökar chanserna ytterligare, men det är fler som kan lägga öppna fort och det skulle kunna bli bra fart inledningsvis. Hon är dock inte beroende av någon ledning för att vinna loppet och jag anser att hon har högst vinstchans i loppet. DD-Spik
Bra fart på loppets skulle gynna 11 Downtown Girl som verkligen har hittat toppformen vid tre raka segrar. Hon vann till 45 gånger pengarna senast och slog bland annat just Kirsi Boko den gången och det är en segervan dam som har vunnit nio av tolv lopp i karriären och hon har nu bevisat att hon duger gott i klassen även på svensk mark. Hon har bra en rygg vid starten och borde kunna hamna vettigt till trots sitt bakspår och utan strul kommer hon att avsluta sylvasst igen.
3 Kattis J. Boko höjer sig på barfotabalans och kan öppna fort från start. Det kan komma att kosta att försvara ledningen men hon är knapp spetsfavorit i min bok och i ledningen brukar hon tävla som allra bäst och hon har vunnit vid fem av sex tillfällen som hon har gått i tätpositionen. Taktiken lär vara solklar från Conrad Lugauer och det kan mycket väl vara spets och slut här.
10 Nina Ginto vann efter ett rejält slutvarv näst senast och visade att formen är intakt när hon var fyra i samma lopp som Kirsi Boko och Downtown Girl senast och hade mycket krafter obrukade över mål efter en bra avslutning. Man aviserar ett mer offensivt upplägg den här gången om det skulle gå för långsamt där framme och är helt ospelad i nuläget.
1 Hazyshadesofwinter var sämre senast men har blivit behandlad därefter och det låter uppåt från stallet. Hon är snabb från start och även om det blir svårt att hålla upp någon ledning kommer hon att få en bra resa på innerspåret. Är hon förbättrad nu blir hon att räkna vid via open stretch.
Min Vinnare: 5 Kirsi Boko
Spets efter 500m: 3 Kattis J. Boko / 5 Kirsi Boko
Skrällen: 10 Nina Ginto
Rankingen A:5.11.3 B:10.1.4.2 C:6.7.9.12.8
Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
6 Sidney Celeber ser ut att bli en av omgångens stora favoriter och det finns inte så mycket att säga om det. Han var i fantastisk fin författning senast när han vann på ett övertygande sätt före Champ Lane och Bandido Gar. Det blir nog ingen ledningen den här gången eftersom han har 3 Mega Star invändigt om sig som faktiskt aldrig har förlorat från tät och man vill köra honom i den positionen. Det är dock enklare emot den här gången och han kan mycket väl bara vinna den tunga vägen. Det blir barfota för första gången i karriären nu som ett test inför större uppgifter.
9 Four Guys Dream vill jag ändå dubbla mitt system med. Det är en klasshäst i grund och botten som har vunnit på V75 och han verkar vara rejält på gång nu igen och han har sett väldigt fin ut de senaste starterna i snabba avslutningar. Med tanke på att Sidney Celeber troligen får göra en del jobb under vägen borde det passa Four Guys Dream som handen i handsken och han blir svår att stå emot över upploppet.
Jag nämner 3 Mega Star som man är optimistiska med från stallet och han ska köras i ledningen, en position han aldrig har förlorat i. Normalt sätt tror jag ändå det blir svårt att räcka till mot Sidney Celeber och Four Guys Dream.
Min Vinnare: 6 Sidney Celeber
Spets efter 500m: 3 Mega Star
Skrällen: 3 Mega Star
Rankingen A:6.9 B:3.5.11.8.7 C: 1.2.10
Lycka till
Dr Trav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto